Social

Trenuri blocate în trafic din cauza… hoţilor de fier vechi

Şase trenuri de persoane au fost blocate în trafic, în această după-amiază, pe raza judeţului Prahova, între Brazi şi Crivina. Motivul – persoane neidentificate au sustras mai multe componente ale instalaţiei electrice care asigura funcţionarea transportului feroviar. În perioada în care s-a lucrat la remedierea defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune pe ambele fire de circulaţie, traficul feroviar s-a desfăşurat mai bine de o oră pe un singur fir, iar cele şase trenuri au fost tractate cu locomotive Diesel.
Reprezentanţii Poliţiei Feroviare Ploieşti au declarat pentru „Adevărul de Seară” că „hoţii au furat trei plăci de prindere şi reglaj al tensorilor stâlpilor de susţinere a firului de contact, cel mai probabil pentru a le vinde la fier vechi”.
Trenurile afectate de întreruperea temporară a circulaţiei sunt Acceleratul 1737 Bucureşti Nord – Câmpina; Acceleratul 1662 Iaşi – Bucureşti Nord; Rapidul 826 Sibiu – Bucureşti Nord; IC 531 Bucureşti Nord – Oradea; Personalul 5005 Bucureşti Nord – Mărăşeşti; Rapidul 651 Bucureşti Nord – Suceava Nord.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *