Bazinul de înot de la Câmpina a fost inaugurat. Ministrul Elena Udrea a tăiat panglica, iar copiii au testat apa

Categorie: Administratie publica 27 mai 2011

Inaugurare bazin 1 Bazinul de înot de la Câmpina a fost inaugurat. Ministrul Elena Udrea a tăiat panglica, iar copiii au testat apaPrimul bazin de înot din seria celor finanţate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Compania Naţională de Investiţii, a fost inaugurat astăzi. Este vorba despre bazinul de înot didactic de la Câmpina, care a costat 4,8 milioane lei cu tot cu TVA şi care este destinat, în principal, elevilor de la unităţile de învăţământ din localitate. La inaugurare, lume importantă – premierul Emil Boc, ministrul Elena Udrea şi preşedintele Camerei Deputaţilor (şi al PDL Prahova) Roberta Anastase. Alături de ei – deputatul Florin Anghel, autorităţi locale şi judeţene, reprezentanţi ai unor instituţii publice, dar şi ai unor firme private.

Inaugurare bazin 2 Bazinul de înot de la Câmpina a fost inaugurat. Ministrul Elena Udrea a tăiat panglica, iar copiii au testat apa
Panglica inaugurală a bazinului a fost tăiată de primarul Horia Tiseanu şi ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea. Fiecare a păstrat câte o bucăţică din tricolor, pentru… colecţiile personale. Apoi, s-a vizitat bazinul şi s-au ţinut discursurile de rigoare. Unele mai lungi (cum a fost cazul primarului Tiseanu, care a vorbit despre investiţiile derulate în Câmpina cu bani de la ministerul condus de Elena Udrea), altele mai scurte (cum a fost cazul ministrului Udrea, premierului Boc şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase).

Inaugurare bazin 4 Bazinul de înot de la Câmpina a fost inaugurat. Ministrul Elena Udrea a tăiat panglica, iar copiii au testat apa
Legat de discursuri, ar fi câteva lucruri de remarcat:
-emoţiile neaşteptat de mari pe care le-a avut primarul Tiseanu şi care au fost sesizate de toată lumea
-amintirile depănate de Roberta Anastase, care a vorbit despre copilăria sa la bunicii din Câmpina şi despre… ştrandul Institutului, unde mergea cu prietenii
-Elena Udrea a demonstrat că şi-a făcut temele, a explicat ce înseamnă bazin didactic şi a dat asigurări că „principalii beneficiari ai investiţiei sunt cei 7.500 de elevi din Câmpina”
-Emil Boc, aflat pentru prima dată la Câmpina, a felicitat autorităţile locale pentru proiectele cu finanţare europeană sau guvernamentală (Câmpina fiind localitatea cu cele mai multe proiecte aprobate din judeţ) şi a recunoscut că bazinul arată „cu mult peste aşteptările noastre”. 

Inaugurare bazin 3 Bazinul de înot de la Câmpina a fost inaugurat. Ministrul Elena Udrea a tăiat panglica, iar copiii au testat apa

După discursuri, toţi cei prezenţi au asistat la o demonstraţie de înot a unor copii din Câmpina, iar acesta poate fi considerat cel mai important moment al evenimentului de astăzi. Pentru că, până la urmă, miniştrii vin şi pleacă, bazinul rămâne aici, pentru câmpineni. Ar mai trebui spus că bazinul a fost preluat oficial în administrare de administraţia locală, că au început demersurile pentru rezolvarea problemei legate de introducerea înotului în programa şcolară şi că, după primele discuţii purtate la nivel de Primărie, ar fi nevoie de vreo 20 de angajaţi care să se ocupe strict de bazinul de înot. Consiliul Local va decide tot ceea ce ţine de funcţionarea acestui obiectiv.

un comentariu to “Bazinul de înot de la Câmpina a fost inaugurat. Ministrul Elena Udrea a tăiat panglica, iar copiii au testat apa”


 1. CAMPINEANU spune:

  Boc a ,,remarcat” ca bazinul are 15 m !?! Cum le stie el pe toare !

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF