Bazinul de înot e gata. Astăzi a avut loc recepţia tehnică a obiectivului

Categorie: Administratie publica 10 mai 2011

Bazin 11 Bazinul de înot e gata. Astăzi a avut loc recepţia tehnică a obiectivuluiBazinul de înot didactic, construit în incinta Bazei Sportive Petrol, a fost finalizat şi… predat administraţiei locale. Investiţia a costat 4,8 milioane lei cu tot cu TVA, finanţarea fiind asigurată integral de Compania Naţională de Investiţii (CNI). Contribuţia administraţiei câmpinene a constat în punerea la dispoziţie a unui teren în suprafaţă de 3.000 mp. Odată cu recepţia tehnică ar fi trebuit să aibă loc şi inaugurarea oficială a bazinului, însă acţiunea a fost amânată cu câteva zile.

Şi asta pentru că ministrul Elena Udrea (care trebuia să taie panglica şi care, iniţial, a confirmat prezenţa la Câmpina) îl însoţeşte pe Emil Boc în campania electorală pe care acesta şi-o face la organizaţiile pedeliste din ţară. Iar la Câmpina, Boc nu are de ce să vină (nici nu a fost vreodată, doar pe la Ploieşti a trecut) deoarece pedeliştii de aici şi din toată Prahova îl susţin fără probleme pentru încă un mandat la conducerea partidului. La cât de importantă e miza politică, inaugurarea unui bazin de înot într-o localitate de provincie aproape că nici nu mai contează.

Bazin 2 Bazinul de înot e gata. Astăzi a avut loc recepţia tehnică a obiectivului
La Câmpina, astăzi, la recepţia tehnică, au participat reprezentanţi ai firmei care a proiectat bazinul, ai Inspecţiei de Stat în Construcţii, Companiei Naţionale de Investiţii şi, bineînţeles, ai administraţiei publice locale. Bazinul a fost construit de SC Lor’ Instal Construct SA Bucureşti, are 25 metri lungime şi 12,5 metri lăţime, cu o suprafaţă construită de 1.500 mp. Zona din jurul bazinului a fost amenajată de Atelierul de reparaţii din cadrul Primăriei. Angajaţii acestui atelier au realizat şi terenul de tenis, dar şi parcarea din imediata vecinătate a bazinului de înot.

7 comentarii to “Bazinul de înot e gata. Astăzi a avut loc recepţia tehnică a obiectivului”


 1. Jenica Tabacu spune:

  Ma bucur ca proiectul pe care l-am sustinut in 2006, “bazinul de inot la Campina”, s-a materializat. Este o dovada ca a face politica in sens constructiv nu-i doar o vorba in vant. Si le multumesc tuturor celor care s-au implicat pentru realizarea lui: primarul Tiseanu, consilierii locali din 2006, care au votat in unanimitate acordarea terenului pentru construirea bazinului, colegii din Primaria Campina, de la departamentul Programe finantare, Relatii internationale, Protocol.
  Desi este o piscina didactica, cum se intampla peste tot in Occident, la ea ar trebui sa aiba acces elevii, dar si alte persoane care aleg sa-si petreaca timpul liber facand inot.
  Bazinul nu va fi usor de administrat, dar daca va fi bine ingrijit, ne vom bucura cu siguranta de prezenta lui in Campina.

  RăspundeRăspunde
 2. Flo spune:

  In sfarsit se mai face ceva bun si in Campina!In rest doar vorbe,fapte mai deloc!!!

  RăspundeRăspunde
 3. dqdqdq spune:

  Multumim Doamna Jenica Tabacu. Sper sa se poata face acces pe baza de abonament si bazinul sa incaseze sume importante pt a se putea autosustine. Va fi administrare privata ?

  RăspundeRăspunde
 4. Nume(obligatoriu!) spune:

  “Bazinul de înot didactic”?! adica e pentru “cadrele” didactice ? sau pentru “inot didactic”?

  Oare va fi facut public si un program saptamanal , conditiile de acces si tarifele pentru folosirea acestui bazin , sau este mai mult un muzeu ?

  Se vrea ceva oarecum util sau doar o lovitura de imagine , gen “v-am aratat pisica , acum o impaturesc si o pun la loc la naftalina”

  RăspundeRăspunde
 5. x-man spune:

  Pentru doamna Tabacu: de ce nu spuneți lucrurile până la capăt? Dumneavoastră prin 2006 doreați să mergeți pe la Paris, să obțineți finanțare pentru un bazin de înot. Nu ați reușit. Proiectul cu bazinul de înot didactic aparține Ministerului Dezvoltării. Sau ați vorbit cu doamna ministru Udrea? Singurul realizat în toată țara este la Câmpina. Acesta este meritul primarului Tiseanu.
  Aștept să reveniți și să clarificați situația. Nu de alta, dar oamenii mulțumesc cui nu trebuie.

  RăspundeRăspunde
 6. Adina spune:

  Dna Tabacu, nu mai multumiti in stanga si in dreapta, ca nu merita toata lumea. Daca nu initiati dvs proiectul nu venea nimeni cu ideea, ca nu era o afacere care sa produca ceva la buzunar. Sa vedeti de acum inainte cati isi vor asuma meritele pentru acest bazin si sa vedeti scandal cand va fi preluat in administrare. E de vazut cine va lucra acolo. Da, Tiseanu a obtinut finantarea desi mai corect ar fi sa spun ca Anghel a obtinut-o. Dar nu a fost o munca de echipa, ca in Campina nu se cunoaste notiunea.

  RăspundeRăspunde
 7. ALEXA spune:

  Oameni buni ,de ce trebuie sa scoatem mereu ochii cuiva si sa fim nemultumiti de fiecare data?haideti sa ne bucuram de fiecare realizare din orasul nostru,sa multumim din suflet celor inplicati in astfel de proiecte minunate ,se stiu dansii care sunt.Chiar vreau sa va multumesc oameni buni,aveam nevoie de asa ceva,”Jos Palaria!”

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF