Administratie publica

Consilierii câmpineni, supăraţi că Poliţia Locală nu vede maşinile parcate pe trotuare

Masini trotuar 1Nu este un subiect deloc nou. Este unul asupra căruia se revine de două-trei ori pe an, dar degeaba. În Câmpina, vezi aproape peste tot maşini parcate pe trotuar. Şi dacă nu le vezi… dai peste ele. La ultima şedinţă a CL, s-a discutat din nou despre această problemă, la rubrica „Diverse”. Consilierii au cerut reprezentanţilor Executivului să ia măsuri, mai exact, să determine Poliţia Locală să intervină mai prompt în astfel de cazuri. „La cum se mişcă în ultima vreme poliţia noastră locală, s-ar putea să nu vadă maşinile de pe trotuare. Că nici noi nu-i prea mai vedem pe ei, pe poliţişti”, a fost concluzia unui consilier. O concluzie care a pus punct subiectului, probabil, pentru vreo două-trei luni.
Masini trotuar 2

4 Comments

 1. andrei says:

  bai,voi intradevar, ati luat-o razna.Acum un an, ca oamenii parcheaza in fata portilor nu stiu unde, la ce locatie, acum ca parcheaza pe trotuare….in cazul in care nu stiti, este o problema generala,NU SUNT SUFICIENTE LOCURI DE PARCARE.Ca sa scapam de aceasta problema, ne trebuiesc parcari subterane, parcari supraetajate , aceasta este solutia, ca in occident.Nu s ava gasiti voi „consilieri” sa tot discutat despre asta la nesafrsit, si evetual, sa puneti politia locala sa amendeze.O solutie ar putea fi niste fonduri, sau un proiect aprobat pentru construire parcarilor, in nici un caz sa amendati oameni,vai ce solutie inteleapta,avand in vedere ca exista 3 masini pe un loc de parcare., e clar ca 2 voi parca undeva,oriunde.Deci revin cu ce am comentat acum cateva luni, sa revenimla numele de SAT, nu Municipiu, cu asemena consilieri.

 2. dqdqdq says:

  Si cu domnul primar care parcheaza pe interzis cum ramane ? Am si poze daca vreti cu fapta.

 3. misu says:

  Da idea este buna, dar sa fie pentru toti soferii.

 4. andrei says:

  eh…pai domnul primar are voie sa parcheze si pe interzis, si pe trotuare, si peste tot…doar e primar :)doar campinenii l-au ales:)plus ca pentru el nu ar fi o problema dac achita o amenda, are de unde.nici pentru baiatul dansului,care si-a deschis spalatorie pe banii lui taticu, care ghici de unde ii are…..:)din „salariul” modic lunar de primar:)dar e bine ca se discuta despre asta, sa vedem faptele acum.CONSTRUITI PARCARI!ALTII AU GASIT VARIANTE!!!Situatia este de asa natura incat NU ai unde sa parchezi!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *