Administratie publica

Inaugurarea bazinului de la Câmpina, printre rânduri şi imagini

BazinSunt câteva lucruri care, poate, ar trebui menţionate în legătură cu evenimentul de ieri. Categoric, nu sunt mai importante decât inaugurarea în sine, decât investiţia în sine, dar pot fi considerate mici pete de culoare ale unei zile încărcate. Primii invitaţi la inaugurare, autorităţi locale, în general, au început să sosească cu mult înaintea oaspeţilor de la Bucureşti. Oaspeţi care, spre surprinderea multora, chiar au fost punctuali. Printre invitaţii locali – şefii instituţiilor publice deconcentrate, ai instituţiilor publice aflate în subordinea Primăriei şi Consiliului Local, comandaţii Poliţiei Municipale şi directorii Poliţiei Locale, directorii unor societăţi private, consilieri locali, managerii spitalelor câmpinene, medici, directori de şcoli, profesori, reprezentanţi ai Prefecturii Prahova şi altor instituţii, reprezentanţi ai firmei care a realizat bazinul. Deputatul Florin Anghel a venit însoţit de fiul său.
Inaugurare 7
Cu o excepţie, la eveniment nu au fost prezenţi reprezentanţi ai altor partide decât PDL. Excepţia se numeşte PIN, consilierul local Luminiţa Dumitrescu participând la inaugurare. Şi Jenica Tabacu, dar în acest caz se poate spune că nu a venit în calitate de membru PIN, ci de director al Muzeului Hasdeu şi, mai ales, de iniţiator al proiectului privind construcţia bazinului de înot.
Inaugurare 2
Viceprimarul Ion Dragomir nu a participat la inaugurare, pentru că, simultan cu această acţiune, avea loc sărbătorirea a 20 de ani de la înfiinţarea societăţii Confind Câmpina, iar Dragomir a reprezentat Primăria la manifestările organizate de această firmă. În schimb, la bazin a venit unul dintre foştii preşedinţi ai PSD Câmpina, Florea Radu, dar în calitate de director al EdilConst.
Inaugurare 3
Elena Udrea, Roberta Anastase şi Emil Boc au primit câte un buchet de flori din partea reprezentanţilor administraţiei locale. Premierul a oferit buchetul său unei câmpinence prezente, împreună cu fetiţa sa, la intrarea în curtea bazinului.
Inaugurare 4
Emil Boc nu a dorit să taie panglica inaugurală împreună cu primarul Tiseanu şi ministrul Udrea, deşi exista o… foarfecă pregătită şi pentru el. „Să taie panglica cei care au dat banii şi cei care au muncit la obiectiv”, a spus Boc. Şi panglica a fost tăiată de Udrea şi Tiseanu, ministrul Dezvoltării şi Turismului recunoscând că „e prima inaugurare la care foarfeca mea taie din prima”.
Inaugurare 6

Să mai spunem că premierul Boc a primit din partea primarului Horia Tiseanu „cheia municipiului Câmpina”, că Elena Udrea şi Roberta Anastase au primit câte o plachetă cu stema municipiului, că nu s-a vorbit despre politică, făcându-se doar unele glume… politice în privinţa rochiilor Elenei Udrea şi Robertei Anastase (ambele de un roşu aprins), că SPP-iştii au fost foarte discreţi şi că, imediat după inaugurare, oaspeţii au plecat la Bucureşti, deşi la Club As li se pregătise un protocol pe cinste.

4 Comments

  1. Jenica Tabacu says:

    Taierea panglicii la bazinul de inot a fost, trebuie sa recunoastem indiferent de optiunile noastre politice, un moment istoric de insemnatate pentru Campina. Nu cred ca in istoria locala a mai existat un astfel de eveniment cand prim-ministrul, presedintele Camerei Deputatilor si un ministru au poposit in acelasi timp in comunitatea noastra. M-a emotionat demonstratia copiilor! Astept cu interes decizia autoritatilor in privinta deschiderii cat mai repede a acestui bazin catre public.

  2. Alexandra Dima says:

    Bazinul este superb. Daca va fi administrat cu cap si mediatizat incat sa stie tot campineanul, de la mic la mare, ca avem asa ceva in orasul nostru, atunci investitia si-a atins scopul. Campina merita asa ceva si mai merita o baza sportiva adevarata. Scriati la un post anterior ca ministrii vin si pleaca, iar bazinul ramane. Asa este, politicienii vin si pleaca, bazinul e al nostru si trebuie sa ne bucuram de el.

  3. misu says:

    Bravo domnilor ,inca un lucru bun pentru Campina si locuitorii orasului

  4. Dico Emil says:

    Bazinul poate fi o mina de aur cu un management si o strategie buna. In mod sigur daca totul ar fi impecabil de curat (nu celebra cloramina si mopul, ci standarde internationale) si ar fi un program exact stabilit, fara suprize ca este inchis cu toate ca pe orar ar trebui sa fie deschis, multi ar veni din judet.

    Atat elevii trebuie sa aiba acces gratuit, cat si populatia contra unui cost acceptabil.

    In general aceste investitii sunt bune ca start pentru hub-uri unde oamenii sa isi poata cheltui banii. Insa pentru a fi ceva viabil, business-urile adiacente trebuie sa fie la aceeasi calitate. O terasa de exemplu ar merge cu siguranta. Insa totul trebuie facut cu o curatenie maxima, pentru ca oamenii cu bani sa poata sa vina cu placere.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *