Politica

Liberalii vor ca bazinul de înot să fie inaugurat de Jenica Tabacu şi Tăriceanu

Guran si IonitaRecepţia tehnică a bazinului de înot didactic din Câmpina a avut loc săptămâna trecută, iar inaugurarea oficială depinde de… prezenţa ministrului Elena Udrea, cea care a promis că vine să taie panglica. Liberalii câmpineni spun că nu e nevoie de Udrea, de vreme ce proiectul privind construcţia acestui bazin a fost iniţiat de Jenica Tabacu, pe când era consilier local, iar aprobarea pentru finanţare s-a făcut în timpul guvernării liberale. „Noi propunem ca la inaugurare să participe Jenica Tabacu şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi mă ofer eu ca, ulterior, să-i duc Elenei Udrea o bucată din panglica tăiată la inaugurare”, a spus preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran. 
Pe de altă parte, reprezentanţii PNL susţin că bazinul ar trebui deschis publicului şi ar trebui rezolvată mai repede problema includerii orelor de înot în programa şcolară. „Am vorbit cu profesorii de la unităţile de învăţământ din Câmpina şi am aflat cu surprindere că nici acum şi, probabil, nici în anul şcolar viitor nu se va putea face înot în timpul orelor de curs, deoarece nu e prins în programa şcolară. Cât mai aşteptăm să rezolvăm această problemă? Dacă bazinul este gata, nu e normal să nu fie deschis publicului”, a afirmat vicepreşedintele PNL, Daniel Ioniţă.
Bazinul este, într-adevăr, gata, dar înainte de toate administraţia locală şi Ministerul Educaţiei trebuie să stabilească modul de administrare a acestui obiectiv şi să angajeze oameni care să se ocupe de bazin.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *