„Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II-a. Recital extraordinar – Ionuţ Dolănescu

Categorie: Eveniment 27 iunie 2011

Hora prahoveana 12 „Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II a. Recital extraordinar  Ionuţ DolănescuSe poate spune că duminică, la Fântâna cu Cireşi, a avut loc adevăratul festival. Şi că a fost un succes datorat, în mare măsură, lui Ionuţ Dolănescu. Pentru că, să recunoaştem, cele câteva sute de câmpineni prezenţi pe Muscel au venit acolo special pentru a-l vedea şi asculta pe Ionuţ Dolănescu şi nu au fost dezamăgiţi. Ca un artist care se respectă, acesta a ajuns la Fântâna cu Cireşi cu aproape 45 de minute înainte de a urca pe scenă, a stat de vorbă cu admiratorii, s-a fotografiat cu toţi cei care au dorit, a acordat autografe, iar la ora 14.00 punct şi-a început recitalul. Hora prahoveana 22 „Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II a. Recital extraordinar  Ionuţ Dolănescu
A cântat mai bine de o oră, în aplauzele celor prezenţi. Momentul cel mai frumos al spectacolului a fost cel în care, alături de Ionuţ Dolănescu, au urcat pe scenă soliştii Georgiana Lepădat (muzică etno) şi Vasile Trandafir Vădan (muzică populară). A fost momentul dedicat Zilei Tricolorului, iar cei trei au interpretat câteva melodii speciale (care au ridicat publicul în picioare), printre care „Noi suntem români”, „Hai să-ntindem hora mare!”, „Aşa-i românul” şi altele.  
Hora prahoveana 31 „Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II a. Recital extraordinar  Ionuţ Dolănescu
În a doua zi a Festivalului „Hora prahoveană”, pe scena de la Fântâna cu Cireşi au mai urcat ansambluri folclorice din Comarnic, Scorţeni-Mislea, Vâlcăneşti, Boldeşti-Scăieni etc. Ar mai trebui precizat faptul că festivalul a fost organizat de Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local, pentru întreaga manifestare fiind alocaţi de la bugetul local 24.000 lei.
Hora prahoveana 6 „Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II a. Recital extraordinar  Ionuţ Dolănescu
Hora prahoveana 5 „Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II a. Recital extraordinar  Ionuţ Dolănescu
Hora prahoveana 41 „Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II a. Recital extraordinar  Ionuţ Dolănescu

un comentariu to “„Hora prahoveană”, Câmpina, ziua a II-a. Recital extraordinar – Ionuţ Dolănescu”


 1. drapelica spune:

  bravos! a fost si ziua mea! sa mai faceti!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF