Administratie publica

Bazinul de înot este închis. Primarul Tiseanu explică de ce…

Bazin inotRecepţia tehnică a bazinului de înot a avut loc în urmă cu mai bine de două săptămâni. Inaugurarea oficială, vinerea trecută. Şi de atunci, bazinul de la Câmpina a fost închis, spre marea dezamăgire a multor locuitori. Principalul motiv – nu există personal care să se ocupe de acest obiectiv, iar Guvernul nu a dat aprobare Primăriei Câmpina să angajeze personalul necesar. În aceste condiţii, cel mai probabil, se va apela la o firmă privată care să administreze bazinul. Adică, un parteneriat public-privat. 
„Am primit bazinul, dar nu şi aprobarea să angajăm personal nou, care să-l administreze. Avem nevoie de cel puţin 10 oameni. Noi am încercat cu memorii la Prefectura Prahova, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, am presat aceste instituţii în ideea de a putea angaja personal. Răspunsul a fost clar – nu se poate!. Vă daţi seama că este o scăpare a tuturor. S-a uitat de administrarea bazinului. Motiv pentru care va trebui să externalizăm serviciul către o firmă privată, prin intermediul unei licitaţii. Din păcate, aceasta este situaţia”, a declarat primarul Horia Tiseanu la emisiunea „Linia directă” de la Wyl TV.
Săptămâna viitoare, Consiliul Local Câmpina se va întruni în şedinţă extraordinară pentru a aproba regulamentul de funcţionare a bazinului de înot şi alte documente privind această investiţie.

4 Comments

 1. CAMPINEANU says:

  Nu se putea intocmi si aproba regulamentul de functionare din ianuarie, februarie, martie ? Pe cine se astepta ?!?

 2. sfantul says:

  Pai nu se stia oare de la inceput ca s acest bazin, ca si multe altele din acest oras, este cu dedicatie?

 3. andrei says:

  ha ha! incompetentul de Tiseanu se ocupa mai nou de „bussines”! Tiseanule, lasa-ne, nu te pricepi tu la asta.Mai bine du-te si imbracate in costumul tau de 1700 toamna apretat,pune-ti tricolorul pe tine si programeaza SEDINTE EXTRAORDINARE :)))) cu cetatenii, care au probleme cu gainile, vacile,mirosu,zgomotu…..ce parere ai?Apoi … cum numai tu poti :))))De abea asteptam sa scapam de tine!Avem nevoie de omeni care sa aduca afaeri si sa investeasca in Campina, ca deja imi e scarba sa mai ies din casa!Ma simt ca la tara la bunici, nu intr-un Municipiu!10 000 de oameni te-au votat, din care 9500 aveau de la 65 de ani in sus, pentru ca tot tineretul pleaca!Ce sa faca in orasul asta,daca tu te ocupi doar cu sensuri giratorii,SEDINTE EXTRAORDINARE PENIBILE,si Traguri (de cirese,pe pantofi,pe piele,toate tampeniile ).Nu avem cinematograf,nu avem paninoar,nu avem un club,nu avem o casa de moda,nu avem niste magazine mai deosebite,nu avem un after hour,nimic!!!!Gradinite, scoli,2 terase, piata si carefour!jenant MUNICIPIU

 4. Georgica says:

  Cum nu avem nimic,avem incompetenti care au ramas in functii si s-au si dezvoltat intre timp,avem oameni care treci pe langa ei pe strada si iti zambesc sfidator ca lucreaza la Primarie,la Spitalul Voila sau Politia Tiseanu adica acolo unde … care se numeste primar a pus mana si si-a adus acolitii si toti incompetentii pusi pe functii ,cu salarii si bonuri platite de acesti cetateni din Campina care nu mai suporta mizeria din acest oras.
  Mizerie care se prezinta astfel–strazi neasfaltate sau incepute si neasfaltate,cainii maidanezi si pisici prin toate cartierele mai putin acolo unde patruleaza Politia Tisi , nesiguranta cetatenilor cu toate ca platim cele mai mari taxe si impozite din judet si din tara.
  Acesti oameni care au fost si sunt in conducerea primarie si nu numai ,vorbesc de toate institutiile locale au distrus acest oras prin voturile partinitoare din sedintele de consiliul loca.
  Prin spagiile care s-au luat si cel mai edificator exemplu asazisa donatie de la Kaufland Romania , unde Dom Primar, lucrurile sunt foarte grave si o multime de exemple pe care nu este momentul si locul unde se pot spune.
  Ai dreptate Andrei sa fi suparat pe acesti oameni care ne-au facut sa ne fie rusine cu orasul nostru,un oras care a gazduit o elita de intelectuali care nu exista in nici-o asezare din Prahova,un oras cu flori ,cu pravalii ,cu terase decente nu ce se intampla la fostul cinematograf( si Politia Tisi la 300 m de aceasta),cu restaurante renumite ,etc,etc. ,au distrus acesti diletanti cuvantul ,,ORASUL NOSTRU,, ,aceeasi care au fost la conducererea institutilor locale.
  Imi pare rau Dom Primar dar asta este realitatea in acest oras si nu vreti sa schimbati nimic mdoar ceea ce va convine,va multumeste si va satisface.
  Poate totusi mai aveti sansa pe ultimii 100 de metri sa schimbati ceva si Campina sa redevina ceea ce a fost inainte .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *