Administratie publica

Bazinul de înot va fi administrat de o firmă privată. Mâine se aprobă tarifele pentru populaţie

Bazin inot interiorConsiliul Local Câmpina se întruneşte mâine în şedinţă extraordinară pentru a aproba mai multe proiecte referitoare la funcţionarea bazinului de înot didactic. Un bazin care, deocamdată, este închis publicului, din cauza unor probleme de natură administrativă. Mai exact, Guvernul care a dat bani pentru construcţia obiectivului şi ai cărui reprezentanţi (premierul Emil Boc şi ministrul Elena Udrea) au venit să-l inaugureze, nu permite Primăriei Câmpina să angajeze personal care să se ocupe de bazin. Motiv pentru care, administraţia locală se va asocia cu o firmă privată pentru administrarea acestui obiectiv. 
Primul proiect de hotărâre pe care consilierii locali îl vor dezbate mâine se referă tocmai la această asociere care se va realiza după o selecţie de oferte. Selecţie care, la rândul său, se va face pe baza unui caiet de sarcini. Dacă doriţi să vedeţi drepturile şi obligaţiile viitorului administrator al bazinului… Caiet sarcini bazin inot

Tiseanu„Trebuie să spunem că suntem pionieri în acest domeniu al administrării unui bazin de înot. Este primul bazin didactic din ţară şi nu s-a gândit nimeni la un regulament de funcţionare, la un mod de administrare. Practic, noi am luat-o de la zero şi nu de acum, după inaugurare, ci de mai multă vreme. Cum nu putem face angajări, pentru că, ştim cu toţii, sunt blocate angajările în sistemul bugetar, am propus externalizarea acestui serviciu public către o firmă privată. Consiliul Local va stabili, în şedinţa extraordinară, noua formă de administrare, va aproba caietul de sarcini şi regulamentul de funcţionare şi va stabili tarifele pentru populaţie”, a declarat primarul Horia Tiseanu în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc ieri la sediul PDL.

Elevii vor avea acces gratuit, iar programul va fi stabilit de şcoli
Tot în şedinţa de mâine, consilierii locali vor aproba şi tarifele pentru populaţie. Fiind un bazin didactic, adică destinat în special elevilor, aceştia vor avea acces gratuit, între orele 9.00-15.00, pentru a-şi putea desfăşura aici orele de înot. Dar cum înotul nu este inclus în programa şcolară, „am luat în seama noastră organizarea cursurilor de înot pentru elevi, iar programul va fi stabilit de fiecare şcoală în parte. În afara programului pentru elevi, bazinul va fi deschis tuturor celor care vor dori să vină aici. Nu ştim dacă am ales cele mai bune soluţii, dar este o bază de la care pornim şi, pe parcurs, vom îmbunătăţi acest sistem de funcţionare”, a mai afirmat primarul Tiseanu.
Vă prezentăm în continuare tarifele propuse pentru bazin, cu precizarea că ele vor fi aprobate abia în şedinţa de mâine a Consiliului Local, existând posibilitate să apară unele modificări.
Tarife bazin inot

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *