Consiliul Local Câmpina a aprobat în unanimitate contractul pentru administrarea bazinului de înot

Categorie: Administratie publica 16 iunie 2011

CL Consiliul Local Câmpina a aprobat în unanimitate contractul pentru administrarea bazinului de înot În această seară, consilierii locali, întruniţi în şedinţă extraordinară, au votat fără prea multe discuţii contractul de asociere în vederea administrării bazei sportive care include bazinul de înot didactic şi terenurile de tenis. Aşadar, un vot favorabil, dat în unanimitate de PDL, PSD şi PNL. Fără tensiuni, fără certuri, fără ieşiri din sală. Ba chiar într-o armonie deplină şi cu multe schimburi de amabilităţi între taberele politice care, cu numai o săptămână în urmă, s-au contrat puternic pe tema administrării bazinului de înot.  

Să ne reamintim şi să explicăm…
Joia trecută, în şedinţă extraordinară, Consiliul Local a aprobat asocierea cu o firmă privată pentru administrarea bazei sportive, regulamentul de funcţionare pentru bazinul de înot şi caietul de sarcini pentru selecţia de oferte care va avea loc pe 24 iunie. O şedinţă grea, de aproape trei ore, chiar dacă în sală au rămas doar consilierii puterii. Cei ai opoziţiei au părăsit sala, nemulţumiţi de schimbarea temeiului legal al proiectelor, în sensul că s-a putut vota cu majoritate simplă şi nu cu două treimi, aşa cum, în opinia PSD şi PNL, ar trebui. Legea, însă, permite multe interpretări ale unor articole, iar la nivelul CL Câmpina au existat unele precedente în care o asociere cu o firmă privată s-a votat şi cu două treimi (cazul Miţu-Chiţu), dar şi cu majoritate simplă (cazul Ajax Team).
Acum, în cazul bazinului, opoziţia a reacţionat dur şi chiar a menţionat, într-o conferinţă de presă, că bazinul ar fi cu dedicaţie. În şedinţa de săptămâna trecută, puterea a aprobat toate proiectele mai puţin cel referitor la contractul de asociere. Chiar consilierii PDL au spus că trebuie modificat şi îmbunătăţit, motiv pentru care primarul Horia Tiseanu l-a retras de pe ordinea de zi. Pentru acest contract a fost convocată şedinţa extraordinară de astăzi, aprobarea contractului fiind necesară în perspectiva selecţiei de oferte de vinerea viitoare.

În şedinţa de astăzi, contractul a fost aprobat fără probleme. Au existat mai multe amendamente depuse atât de consilierii puterii, cât şi de cei ai opoziţiei, amendamente mai degrabă de natură tehnică şi care au fost acceptate de toată lumea.
Viceprimarul Ion Dragomir: „Aş vrea să precizez câteva lucruri. Săptămâna trecută, noi nu eram porniţi să picăm proiectele referitoare la bazin. Dar aveam şi noi nişte amendamente pe care le consideram de bun simţ, aşa cum avem şi acum, în cazul contractului. Modul în care s-a schimbat temeiul legal şi s-a decis aprobarea prin majoritate simplă ne-a făcut să avem acea atitudine şi să părăsim sala. Repet, nu suntem împotriva asocierii, vrem doar ca lucrurile să fie clare şi corecte pentru toată lumea”.
O explicaţie care a mulţumit pe toată lumea, nu a întrebat nimeni nimic, nu a avut nimeni nimic de comentat, s-a votat fără probleme, ceea ce ne face să credem că, la nivelul conducerii Primăriei Câmpina, au avut loc unele discuţii care au detensionat situaţia.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF