Horia Tiseanu ar mai vrea un mandat de primar al Câmpinei, dar aşteaptă decizia partidului

Categorie: Politica 9 iunie 2011

PDL Horia Tiseanu ar mai vrea un mandat de primar al Câmpinei, dar aşteaptă decizia partidului Oare partidul va spune „da” ori „ba”? O întrebare aproape inutilă, în condiţiile în care, la nivel naţional, partidul a făcut aproape tot ce se putea face pentru a-şi menţine în funcţii actualii primari şi în următorul mandat. Iar un ultim exemplu în acest sens este modificarea Legii alegerilor locale astfel încât primarul să fie ales dintr-un singur tur de scrutin. În aceste condiţii, primarii în exerciţiu, care candidează pentru un nou mandat, pornesc din start cu un mare avantaj, lucru pe care îl recunoaşte inclusiv primarul Câmpinei, Horia Tiseanu. Totuşi, un răspuns oficial la întrebarea privind candidatura pentru un nou mandat îl vom primi la începutul anului viitor. „Eu mi-aş mai dori încă un mandat de primar, dar decizia va aparţine partidului. Oricum, e devreme pentru a vorbi despre acest lucru, mai este un an până la alegerile locale”, a declarat Horia Tiseanu în conferinţa de presă organizată zilele trecute la PDL Câmpina.  

În cadrul aceleiaşi conferinţe, primarul şi consilierii locali ai PDL au vorbit despre proiectele de investiţii derulate în Câmpina, despre finanţările guvernamentale şi europene obţinute şi despre acţiunile culturale şi sportive finanţate de la bugetul local în actualul mandat. „Preferăm să vorbim despre investiţii decât să răspundem atacurilor politicianiste venite din diverse direcţii. Considerăm că se caută cu lumânarea sau lanterna orice nerealizare a administraţiei locale, fără să se vadă lucrurile bune. Sigur, sunt şi probleme, noi recunoaştem, dar în ultima vreme s-au lansat multe minciuni şi s-au făcut multe afirmaţii penibile la adresa noastră”, a mai spus Horia Tiseanu.

7 comentarii to “Horia Tiseanu ar mai vrea un mandat de primar al Câmpinei, dar aşteaptă decizia partidului”


 1. Dico Emil spune:

  Daca ati fi asfaltat si drumul de la intrarea pana la iesirea din Campina, s-ar fi schimbat balanta dramatic. Daca mai puneati si cateva drumuri care plecau din Carol ca cetateanul sa creada ca veti continua asfaltarile si in urmatorul mandat, aveati votul cetateanului asigurat.

  Probabil este mai util sa luati masuri care afecteaza majoritatea, mereu afectand alta majoritate.

  Oamenii vor curatenie, drumuri, ordine si liniste. Nu ii intereseaza nerealizarile daca nu le-au simtit pe pielea lor si nu le-au vrut realizate, indiferent cine si ce zice.

  RăspundeRăspunde
 2. Liviu spune:

  Da, ar fi bine sa mai castige un mandat de primar dar cu USL la guvernare. Sa vada si dl Tiseanu cum e sa te bati cu morile de vant cand puterea nu e detinuta de partidul tau si banii ii impart altii…

  RăspundeRăspunde
 3. dan spune:

  Bine arata Monica…

  RăspundeRăspunde
 4. Eugen spune:

  Despre care proiecte de investiții vorbește tovarășul primar tiseanu? Nici nu cred că înțelege sensul acestor cuvinte. Iar despre asfaltările făcute prin Câmpina…au turnat asfalt de proastă calitate peste un suport mizerabil și au croit trotuarele ca să se ajusteze pe dimensiunile bordurilor lui videanu. Pentru rețelele de canalizare de zeci de ani neînlocuite are dl. primar vreun proiect de reabilitare, ca să zică după aceea că poate reface drumurile fără a le găuri din nou pe unde apar probleme?
  Probabil că rondul deja ciuruit, de peste 6 miliarde de lei vechi (!), amenajat lângă complexul Fibec, este considerat investiție de dl. tiseanu. Cu banii ăștia făcea 10 ronduri identice în tot orașul. Investițiile adevărate înseamnă activitate economică, firme care se înființează și produc, asigură locuri de muncă și generează profit, cu bani mai mulți pentru impozitele locale.
  Câte firme private și-au început activitatea în Câmpina ca urmare a inițiativei sau proiectelor de atragere de capital ale primarului “care este”?

  RăspundeRăspunde
 5. gheorghe spune:

  Domnule primar ;respectos va rog sa ave-ti buna vointa ,a va deplasa in str dorobant, cap anton pann ,pentru a vadea urmarile,santierului,de asfaltare a strzi dorobant_anton pannunde se afla un crater de:i0m lung;2m lat si 050 adancime ramas in urma lucrarii de asfaltare. din data de 08 12 2011 masina ficei mele este blocata in garaj fereasca Dumnezeu de un incendiu di n cauza acestui crater.iara masina mea se afla in curtea unui vecin Oare ar fii posibil ca Sfintele sabatori sa le petrec in asa situatie ??In cazul de fata ne putem confrunta si cu un accident de circulatie ff grav;acest crater nu este semnalizat.

  RăspundeRăspunde
 6. Andrei Popa spune:

  Eu unul sunt foarte multumit de Campina actuala, de cand ma stiu nu s-a lucrat asa de mult la infrastructura de la noi..Asa ca pentru cei care sunt contra din motive subiective sau politice pot sa le urez multa sanatate pentru ca eu tot pe el in votez!

  RăspundeRăspunde
 7. istria spune:

  Bv Dl Eugen!

  “Câte firme private și-au început activitatea în Câmpina ca urmare a inițiativei sau proiectelor de atragere de capital ale primarului “care este”?”CORECT!
  Nu mai laudati asfaltarile sclipicioase, si targuletele demne de Evul Mediu!Nu asta inseamna realizare si nici activitate economica!E momentul pentru o schimbare semnificativa!Indiferent ca ne “plangem” de curatenie, de drum, de groapa, de etc, ne ‘ plangem ” in mod deosebit de partea economica!Si Campina are nevoie de dezvoltare in acest sens, dezvoltare majora.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF