Administratie publica

Încep lucrările de modernizare pe 11 străzi şi alei din Câmpina

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat zilele trecute, când au fost predate şi amplasamentele către firma executantă. Vor intra în lucru străzile Pompelor, Granicului, Agriculturii, Badea Cârţan, Pădurii, Silviculturii, Bistriţei, precum şi aleile Cocori, Răsăritului, 1 Iunie şi Toporaşi. Lucrările vor fi realizate de Ascon SRL Câmpina şi vor consta în introducerea canalizării (acolo unde nu există), reabilitarea trotuarelor şi modernizarea carosabilului. Străzile au fost licitate la „pachet”, valoarea totală a lucrărilor fiind de 1,45 milioane lei.

12 Comments

 1. jonny says:

  deci iara se fac lucrari numai PE ANUMITE STRAZI.Sa vedem daca ne mai rupem masinile pe strada 🙂

 2. Horia Tiseanu says:

  Se fac lucrarile pe strazile pe care este nevoie si in limita fondurilor disponibile. Jonny ai o alta propunere mai buna?

 3. jonny says:

  Da, am o gramada de idei , POATE chiar mai bune..cine stie…Insa nu cred ca e locul, si anume pe un FORUM public, sa mi le expun si sa le dezbatem.Nu credeti ?

 4. sexy says:

  rautati sunt la tot pasul.sunt mai multi oameni rai decat buni.ce aveti cu standul?dar cu cortul?stiti sa va distrati dar cand e vorba de comentarii bune……..sunteti rezervati toti.oare de ce?

 5. sexy says:

  aaaaaaa…..si inca ceva. hotelul restaurant Amana Inn este singura locatie care merge de-a devaratelea in comparatie cu toate locatiile din ph.cel mai misto cea mai buna mancare,iar strndul e de vis

 6. jonny says:

  „sexy”, comentariul trebuia pus la articolul despre ei.

 7. mia says:

  @”sexy” – esti pe dinafara!
  total!

  si schimba-ti numele, e jenant!

 8. mia says:

  @ sexy – vezi ca este un articol despre „mormanul de gunoi” AMANA. Poate-l citesti si comentezi acolo. Numai Primarul este „rezervat” cand apare acest subiect. Toti locuitorii de pe Strazile Campineanu, Marasesti si Aleea Salcia (paradoxal alegatorii ….) sunt ON!

  http://www.campinaph.ro/2011/06/un-cort-neautorizat-galagie-peste-limita-legala-si-un-scandal-de-proportii-in-jurul-„amana-inn”.html

 9. anonim says:

  serios? Tu zici de tipul sau tipa care a scris mai sus sub nicknameul de sexy???da numele POSTUMIA e mai misto????Ce tupeu ai sa te iei de altii, dar in ograda ta nu te uiti.Morman de gunoi e capul tau,ca atata gandesti sa scoti pe gura,din mintea aia incretita.

 10. mia says:

  @anonim:
  Sunt mandra de prenumele meu. E puternic, de origine latina si foarte rar intalnit. Ai o problema?! Ai fi prima persoana.
  In discutia de mai sus era vorba despre numele cu care postezi comentariile pe acest blog. Nimic altceva. Uite, si tu ai putea sa-ti dai un nume, sa nu mai apari ca „anonim”. In rest…. stim amandoi care-i situatia.

 11. anonim says:

  1-Poti sa fi mandra de ce vrei tu,si sa incerci sa iti valorifici numele pe toate partile.Latin o fi,rar o fi, puternic nu mi se pare,ci doar un nume urat,foarte urat,cu o rezonanta deranjanta.Simplu
  2. nu ma intereaza explicatia ta tip poezie.Si daca nu ti-a mai spus nimeni,probabil au fost de bun simt,ceea ce tu nu ai.Incerci sa instigi.Nu sti tu ce stiu eu.
  3. in discutia cu respectivul/a sexy,ai jignit,cum observ ca jignesti de altfel peste tot

 12. cora says:

  …da,jonny…lucrarile se fac ..PE ANUMITE STRAZI…
  ….ANONIM….VINO CU SEXY ..INTR O SIMBATA…la un „”eveniment””a lui Amana Inn si comentati dupa….e simplu sa jignesti,sa interpretezi….macar Jonny….a spus bine….si chiar cred ca are idei bune…vino si tu jonny

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *