Cinci firme au cumpărat caietul de sarcini, dar numai trei s-au prezentat la selecţia de oferte organizată, vineri, de Primăria Câmpina pentru administrarea bazinului de înot didactic. Iar din cele trei, două au fost descalificate (una din Bucureşti şi una din Breaza) deoarece nu aveau dosarul complet. Le lipseau mai multe documente, printre care şi cele care atestau faptul că nu au datorii la bugetul de stat. Aşadar, în cursă a rămas o singură firmă, din Ploieşti, dar cu patron câmpinean. Anunţul oficial cu privire la câştigătorul licitaţiei va fi făcut joi, după expirarea perioadei în care pot fi depuse contestaţiile de către ceilalţi participanţi. Dacă nu vor fi probleme, contractul cu firma care va administra bazinul de înot pentru următorii cinci ani va fi semnat vineri, 1 iulie. Şi n-ar fi exclus ca din week-end-ul următor bazinul să fie deschis publicului.
Sunt curios sa vad cine ( administratorul bazinului sau primaria ) sustine din punct de vedere financiar cheltuielile lunare, sau cel putin , in ce procentaj utilitatile.Sper ca pentru corectitudinea „afacerii” utilitatile vor fi suportate de cel ce incaseaza banii lunar,in nici un caz din bugetul local.Asta ca sa vedem cat de corecta a fost atribuirea.Sa speram ca aceste date vor fi facute publice, si reale.
aha, deci nici o firma din Pitesti cum ziceau pesedistii, i*o fi fost frica aluia si nu a mai venit sau… partidul a compensat cu o alta firma ca sa nu iasa tamtam; citeam la dvs. ca prima conditie e legata de procentul din utilitati, sa fie minim 10%; sa vedem cu ce procent vine firma care cistiga, sint dispus sa pun pariu ca nu va fi mai mare de 20%; la profit sa fim seriosi, prost ar fi ala care cistiga sa declare profit ca sa mai plateasca niste bani; legile sint facute asa incit sa poti ascunde orice leu profit.
A aparut prea repede in presa si s-au schimbat jocurile !