Politica

„Terenul fostei unităţi de jandarmi ar trebui preluat de Consiliul Local Câmpina!”

„Asfaltarea unor străzi nu ar trebui să fie un motiv de laudă, ci este un lucru normal, aşa cum este normal să mâncăm…”, a spus Virgil Guran, preşedintele PNL Câmpina, la ultima conferinţă de presă a acestei formaţiuni politice. Guran susţine că un primar ar trebui să se implice şi în rezolvarea altor probleme, mult mai importante decât asfaltarea. De exemplu, atragerea unor investitori care să dezvolte afaceri şi să creeze locuri de muncă. Iar dacă municipiul nu are spaţiul necesar pentru noi activităţi, atunci o soluţie ar fi preluarea de către municipalitate a terenului fostei unităţi de jandarmi. „Primarul trebuie să înţeleagă că am ajuns într-o etapă în care inclusiv Primăria Câmpina are un rol foarte important în viaţa socio-economică. Starea economică şi crearea de locuri de muncă sunt doar două dintre cele mai importante probleme actuale, din a căror rezolvare derivă şi rezolvarea celorlalte. Şi le sugerez celor din administraţia locală o soluţie. Cele 17 hectare de teren de la fosta unitate de jandarmi, în loc să fie dirijate în mâinile vreunui apropiat politic al puterii, mai bine ar fi folosite pentru a atrage investitori în activităţi nepoluante. Decât să meargă prin Antalya doar ca să stea la soare, consilierii locali ar trebui să meargă în China, care este o ţară foarte deschisă să investească în România. Mai sunt şi alte ţări interesate să investească la noi şi trebuie să găsim soluţii pentru a aduce investitorii aici”, a afirmat Virgil Guran.
Reamintim că Unitatea de Jandarmi a fost închisă în luna aprilie prin decizia ministrului Administraţiei şi Internelor, angajaţii au fost puşi la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, iar la unitate a rămas o mână de oameni care se ocupă de inventar şi pază. Terenul unităţii aparţine MAI.

6 Comments

 1. Horia Tiseanu says:

  Ca de obicei dl. Guran este al doilea. Noi am solicitat deja, pentru Câmpina, terenul Unitatii de Jandarmi la Ministerul Administratiei si Internelor.

 2. Horia Tiseanu says:

  Si daca asfaltarea este un lucru normal, de ce nu au facut-o primarii de dinaintea mea?

 3. misu says:

  Asa domnule primar, de ce nu au asfaltat inainte de 2005 si cei care au fost inainte la guvernare. NU AU FACUT NIMIC .NIMIC.

 4. Georgica says:

  Deoarece dumneavoastra dom primar erati la vreame aceea viceprimar,toti v-ati complacut in situatie si nu ati pus decat piedici investitiilor straine.

 5. CAMPINEANU says:

  Tot asa a fost solicitat si terenul de langa Scoala de Politie, de la ministrii de interne portocalii, dar…

 6. Virgil Guran says:

  Horia, vezi ca inaintea ta tot tu ai fost primar si inainte 8 ani , viceprimar. Deci, tu trebuia sa asfaltezi. Asa ca, atunci cand critici fostii primari, inante fa-ti autocritica. Felicitari !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *