Administratie publica

Uite staţia, nu mai e staţia!

Statie biserica lemn 2În şedinţa ordinară de mâine a Consiliului Local Câmpina va fi dezbătut un proiect de hotărâre (iniţiat de Luminiţa Dumitrescu şi Daniel Telegescu) care prevede desfiinţarea staţiei de pe Strada Orizontului, de lângă Biserica „Sfânta Parascheva”. Motivele demersului: disconfortul creat locatarilor din zonă şi blocarea intersecţiei la orele de vârf. Decizia va fi luată, aşadar, mâine, de consilierii câmpineni, ei fiind cei care, de altfel, au şi decis înfiinţarea acestei staţii. 
Vă reamintim că, la şedinţa din 26 mai 2011 a Consiliului Local a participat şi un reprezentant al locatarilor Blocului R10, cel la parterul căruia funcţionează Casa Locală de Pensii şi care se află în imediata vecinătate a staţiei cu pricina. „Hotărârea cu înfiinţarea staţiei afectează zeci de cetăţeni care locuiesc în această zonă. De dimineaţă şi până seara. Când pleacă de acasă, locatarii trebuie să treacă peste bagajele călătorilor din staţie. Când ajung în parcarea din spatele blocului se trezesc că nu-şi pot scoate maşinile deoarece sunt blocaţi de microbuzele staţionate. Nu mai vorbesc de gălăgie şi de mizeria pe care o lasă călătorii în urma lor, de la coji de seminţe la sticle şi hârtii. Vrem ca această staţie să fie desfiinţată!”, a spus atunci administratorul asociaţiei de locatari, Daniel Moise.
Consilierii locali i-au răspuns că vor analiza situaţia, iar ulterior se va lua o decizie. Acest lucru se va întâmpla, iată, în şedinţa de mâine.

7 Comments

 1. Andrei Apostolescu says:

  Ce va mai jucati !

 2. un pacient de la voila says:

  pai de ce nu ami da-ti comentariul…? sunte-ti an mana cu , consilierii? adica ,cu telegescu?…rusine….

 3. admin says:

  Pt „un pacient de la Voila” – nu suntem mana in mana cu nimeni, dar comentariul trimis de dvs. nu putea fi publicat din cauza limbajului folosit. Daca doriti sa transmiteti ceva vreunui consilier, inclusiv d-lui Telegescu, va putem pune la dispozitie adresele de e-mail necesare. Ii puteti gasi si la Primarie, la sedintele pe comisii, sau la final de luna, la sedinta in plen. Si le puteti spune ce doriti chiar fata in fata.

 4. jonny says:

  Ok, Dl Amin.Observ ca sunteti interesat de limbajul celor ce posteaza pe forum….atunci…am o intrebare: MARLAN? CE INSEAMNA? Am verificat Dexul, ca poate nu am sunt eu in tema cu noutatile,, si am gasit :
  MÂRLÁN, mârlani, s. m. (Depr.) Om prost crescut, grosolan, necioplit; bădăran, țopârlan. – Et. nec
  Considerati ca e destul de injurios?
  Va intreb doar.Pentru ca alt subiect, ati lasat fara nici un fel de probleme cuvinte precum MARLANI…….In cazul in care nu ati observat,verificati.In cazul in care considerati ca limbajul folosit (marlan,cu explicatiile de rigoare) e decent………..NO COMENT

 5. drapelica says:

  De ce nu isi fac si cei care au Breaza (Eliro) un sediu dar si Raj -ul o filiala la Campina, ca tranziteaza orasul?

 6. armani xxl says:

  Auzi mai pacientule,vezi de corcodusele tale de la Voaila si fa putin sport ca te strange sacoul de cand lucrezi cu grifonii

 7. un pacient de la voila says:

  „domnule: julye sau cum va mai numiti…vreau sa va spun un singur lucru:ati umblat cu smecherii toata viata…as vrea sa stie si populatia din campina cine ne mananca banii….iar an rafinarie ai umblat cu „corcoduse ” ti-ai angropat colegiii…..rusine….sa afle si DOMN PRIMAR ….pe cine se bazeaza….RUSINE.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *