Administratie publica

300.000 lei pentru modernizarea Spitalul Municipal Câmpina, din fondul de rezervă al Executivului

Spitalul-Municipal-CampinaAceeaşi Hotărâre de Guvern 649/2011, prin care mai multe administraţii locale primesc bani din fondul de rezervă bugetară, prevede şi alocarea unor sume pentru câteva lucrări de investiţii din Prahova, şapte la număr. Printre beneficiari se numără şi Spitalul Municipal Câmpina, pentru care se alocă 300.000 lei. O sumă insuficientă pentru achiziţionarea vreunui aparat sau pentru reabilitarea termică a clădirii, dar numai bună pentru continuarea lucrărilor de modernizare a unor secţii sau spaţii auxiliare. 

A început şi cheltuirea primilor bani din sponsorizarea de la Kaufland
Ştim deja că, anul trecut, Kaufland a acordat Spitalului Municipal o sonsorizare de 200.000 euro, adică în jur de 850.000 lei. Banii au fost puşi într-un cont de disponibilităţi aflat la dispoziţia Primăriei. Ei bine, din acest cont sunt folosiţi în prezent 100.000 lei pentru modernizarea unor secţii – înlocuirea tâmplăriei şi mobilierului, zugrăveli etc. De asemenea, din veniturile proprii ale spitalului s-au alocat aproximativ 60.000 lei pentru modernizarea completă a spălătoriei. Potrivit managerului Spitalului Municipal, dr. Alexandru Matei, banii alocaţi de Guvern vor fi folosiţi, cel mai probabil, tot pentru modernizări. Destinaţia lor exactă va fi stabilită împreună cu reprezentanţii administraţiei locale şi cu Consiliul de Administraţie al spitalului.

10 Comments

  1. laur says:

    sa faca multe , multe modernizari -firme care sa le execute la pret dublu sau triplu se gasesc destule , de exemplu Gercom Bussines

  2. laur says:

    si am omis , scuze , tamplaria sa fie musai de lemn stratificat , ca la hoteluri de 4 si 5 stele , fabricata de o anumita firma, marca inregistrata

  3. Doar eu says:

    eu sunt unul din milioanele care se trateaza acasa…deci…nu ma prea intereseaza….spaga, gandacii, mutrele asistentelor si vocabularul doctorilor nu pot fi modernizate….

  4. jonny says:

    Ok……majoritatea se trateaza acasa si de obicei cam ” dupa ureche”…..dar……uneori, e nevoie si de medical specializat….Macar de o sa se trasforme intr-un spital cu standarde inalte….ar fi un beneficiu imens pentru toti, zic eu

  5. jonny says:

    Apropo de spaga…..recunosc ca am dat, unui medic care mi-a operat baietelul de hernie ( Deci culmea……Copilul a avut hernie la 1 an si jumatate!!!!)……dar nu o pot numi spaga neaparat….Ci mai degraba un simplu cadou,sau atentie, pentru tot ce a facut Dl Doctor pt baiat…Adica, a fost un gest pe care il spun sincer, l-am facut din suflet, si nu l-am considerat spaga.

  6. Horia Tiseanu says:

    Marea majoritate a fondurilor din sponsorizarea firmei Kaufland vor fi folosite pentru reparatii curente ale sectiilor spitalului. Primii 100.000 lei vor fi utilizati pentru inlocuirea ferestrelor vechi cu ferestre noi cu geam termopan( din PVC nu din lemn stratificat). Firma a fost aleasa in urma unei selectii de oferte.
    Fondurile provenite din rezerva Guvernului vor fi la dispozitia spitalului pentru reparatii, modernizari si achizitie de echipamente( 300.000 lei).

  7. Doar eu says:

    Acele „atentii” de care vorbesti….eu nu le vad NORMALE sau CADOURI. Asta e datoria lor. Tatal meu a decedat in acel spital din cauza unei asistente….avea 45 de ani, niciodata internat. ce e dureros? Ca nu o sa pot aduce copiii mei la bunicul lor….sau poate ca pot…LA CIMITIR
    Daca acel doctor s-a dedicat copilului, ti-a placut cum l-a tratat etc., daca era DOCTOR cand ii ofereai banii…”atentia”…trebuia sa o refuze….In strainatate se simt jigniti daca le-o oferi….mi s-a intamplat….

  8. jonny says:

    asa este,ai dreptate,stiu si eu ca nu sunt normale…..insa atat de bucuros am fost incat eram in stare sa dau orice….probabil cum spui ca ai icnercat si tu in strainatate si te-au refuzat…..dar stiu ca ai dreptate intru totul….nici nu contest acest aspect al „atentiilor”…..

  9. oniro says:

    Doar eu : o sa se modernizeze si nea doctorii si bre asistentele ……o data cu UE.SI E BINE CA EXISTA MAREA MAJORITATE SI NU MICA MAJORITATE :))))))))

  10. Doar eu says:

    ONIRO ce e iesit din comunism nu il schimbi nici cu pistolul la tampla, ce e crescut in sistemul spagii de asemenea…asa ca mai bine fugim in UE ca aici chiar nu suntem in uniune

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *