Social

A început construcţia Kaufland Câmpina

Kaufland 1De câteva zile, pe terenul situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a început construcţia hipermarketului Kaufland. Un obiectiv anunţat de multă vreme şi aşteptat de câmpineni, atât pentru partea comercială a investiţiei, dar mai ales în ceea ce priveşte oferta de locuri de muncă. Pentru locurile de muncă vacante, anunţate de Kaufland, sute de câmpineni şi-au trimis CV-urile în vederea recrutării.
Despre construcţia acestui hipermarket se vorbeşte din 2009. Lucrările au tot fost amânate din mai multe motive, unul dintre ele având la bază neînţelegerile cu autorităţile locale în legătură cu accesul la magazin. Reprezentanţii Kaufland doreau ca intrarea în centrul comercial să se facă printr-un sens giratoriu, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, Primăria nefiind de acord cu poziţionarea acestuia şi recomandând realizarea sensului giratoriu în zona troiţei de la intrarea în cartierul Slobozia. Până la urmă, Kaufland a acceptat propunerea Primăriei şi anume realizarea unei benzi de preselecţie pe Bulevardul Bălcescu în locul sensului giratoriu dorit iniţial.
Kaufland 2
După mai multe negocieri, în octombrie 2010, Consiliul Local Câmpina a aprobat planul urbanistic de detaliu (PUD) pentru accesul la viitorul complex comercial Kaufland. Ulterior, conducerea concernului Kaufland a anunţat demararea construcţiei în martie 2011 şi finalizarea lucrărilor undeva în august. Acum, se estimează că magazinul va fi terminat la sfârşitul lunii noiembrie-începutul lui decembrie. Aprovizionarea viitorului centru comercial se va realiza doar prin Strada Sălaj, iar  accesul principal al clienţilor va fi prin Bulevardul Nicolae Bălcescu. Centrul comercial va avea 516 locuri de parcare, alei carosabile cu dublu sens, alei pietonale şi curte pentru aprovizionare.

9 Comments

 1. Georgica says:

  Ar trebui intrebati cei care conduc destinele urbei noastre(Primar,Viceprimar,Secretar Primarie ,etc.) de ce doar dupa ce sa platit cei 200.000 de Euro de catre reprezentantii Kaufland Romania au dat aviz favorabil inceperii lucrarilor,cand in Ploiesti la ora aceasta sa dat unda verde pentru inceperea constructiei la Kaufland 2.
  Intrebarea mea si cred ca si a campinenilor sa ne spuna domnii respectivi ce sa facut cu acei bani ,stiindu-se ca politica Kaufland nu include acest gen de servicii nici macar cu titlu de DONATIE.
  Daca domnu primar este dragut sa ne spuna de ce nu sa aprobat realizarea unui sens giratoriu,in toata Europa sensurile giratorii au rezolvat problemele fluidizarii circulatiei dar nu cum sa facut acel circ din dreptul FIBEC si mai ales la acele preturi.
  De ce cand investitori cu potential si experienta sunt plimbati de catre angajatii primariei de la un birou la altu,de la o zi la alta s.a.m.d. si alti magraoni primesc avizele la timp si inaintea altora.
  Dar ,intodeauna autoritatile urbei au dreptate.
  Bafta fratilor

 2. jonny says:

  Georgica..ai dreptate.Insa,eu chiar nu pot sa cred, ca acel sens giratoriu a costat atat de mult….Mi se pare stupid de absurd.Ori am fost prost informati….ori….suntem luati de idioti:)altfel,nu imi explic.Chiar daca se producea o eroare de calcul,si se depaseau costurile, ce pana la urma,e firesc sa se mai intample datorita unor circumstante..dar atat de mult?Sincer…mai bine nu ne spuneau:)))

 3. Georgica says:

  Jonny, ai dreptate,dar parerile noastre nu conteaza!

 4. movv says:

  Sa se deschida. Oile vor merge incolonate. Unii se comporta de parca ne-ar face un favor aceste corporatii. I……., dormiti pe voi

 5. Doar eu says:

  movv, chiar daca nu crezi aceste corporatii ne fac favoruri pe cand cei din conducerea locala nu prea sunt capabili: locuri de munca, un spatiu amenjat si nu abandonat, si sa nu uitam de cei 200 000 euro „donati”(donatie=ajutor voluntar….nu cred ca asta a fost voluntar)….tot e ceva decat nimic….

 6. Georgica says:

  Pentru movv – favoruri nu fac nici macar cei care sunt Campineni ( ma refer la patronii de supermarketuri si magazinele de cartier) si sa dam ceva exemple domnule daca tot te-ai bagat in vorba,astept provocarea

 7. Gim says:

  Faţă de preţurile din Câmpina, Kaufland n-are concurenţă. De asta îşi postează aici cârâielile anonime toţi patroneii de prăvălii scumpe care jupoaie clientela. De unde o să cumpere lumea pâine, de la Kaufland cu 3 lei kilogramul sau de la tâlhari cu 5 lei?

 8. cadiz says:

  de nicaieri nu o sa isi mai cumpere….viata e atat de scumpa, in curand o sa isi faca mamaliga toti acasa :)))

 9. andrei says:

  dap la banii care ii castigam vom trece cu totii pe malai mai ales ca mamaliga e mai sanatoasa decat painea cu tot felul de chimicale ce le baga astia.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *