Administratie publica

Bazinul de înot de la Câmpina s-a deschis pentru public. În prima zi, 20 de părinţi şi-au înscris copiii la cursurile de înot

Bazin 1De astăzi, la bazinul de înot şi terenurile de tenis poate merge oricine doreşte. Baza sportivă a fost deschisă oficial publicului. În cursul dimineţii a avut loc o slujbă religioasă de sfinţire a bazinului, în prezenţa angajaţilor firmei care administrează obiectivul. Apoi, la prânz, s-a trecut la treabă, odată cu venirea primilor… clienţi, majoritatea elevi la şcolile şi liceele câmpinene. Tot astăzi, aproximativ 20 de copii au fost înscrişi de părinţi la cursurile de iniţiere la înot şi s-au format primele grupe. Este vorba, în general, despre copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani. De ei se ocupă trei instructori. Iar câţiva părinţi au asistat la primele lecţii.Bazin 2
Bazin 3 

Vă reamintim câteva informaţii legate de funcţionarea bazei sportive:
– Program: de luni până vineri, între orele 9.00 – 21.00; sâmbătă şi duminică, între orele 9.00 – 22.00
– Elevii care învaţă în Câmpina beneficiază de cursuri gratuite de înot, durata unui curs de iniţiere fiind de 10 ore/an şcolar/elev. Cursurile se vor organiza în timpul anului şcolar, zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00-15.00. După cursurile de iniţiere, vor urma cele de perfecţionare. În afara anului şcolar (adică în vacanţe), accesul elevilor va fi gratuit, pe baza carnetului de elev, tot de luni până vineri.
– Este interzis accesul copiilor sub 14 ani dacă aceştia nu sunt însoţiţi de membri ai familiei, profesori sau instructori.
– În afara orelor rezervate pentru elevi, utilizarea bazinului este permisă tuturor persoanelor fizice sau juridice care cumpără bilet ori abonament şi tuturor asociaţiilor sportive (sau alte forme de organizare juridică) care încheie contracte de închiriere a unor culoare.

Tarife-bazin-inot

15 Comments

 1. x-man says:

  Este prea rece apa.

 2. Bogdan says:

  Bazinul arata foarte bine s-a facut o treaba buna acolo, mi-a intrecut toate asteptarile. Sa vedem cat de serios va fi administrat. Cred ca ar fi bune si niste terase pe langa el da’ fara tiganisme, ceva de bun gust, parerea mea. Oricum mie mi-a placut

 3. jonny says:

  Ce stire…..20 de parinti:))))zici ca s-au dus 100 de parinti :)))Bine ca nu au fost 4 persoane, sa si aia era o stire bomba:)))Nu stiu cat de adecvat ar fi sa fie niste terase pe acolo, pentru ca e un Bazin de Inot,Didactic indeosebi,nu o piscina in aer liber sau un strand ,unde acolo automat media de varsta cat si interesul ( pentru distractie ma refer) este cu totul altul.La bazinul acesta te duci sa inoti, sa faci cursuri eventual…..nu sa stai la soare,sa asculti muzica, sa servesti o bere….

 4. istria says:

  mi se pare mult prea cald in interior…..poate ar fi mai bine sa lucrrati putin la climatizare……macar pentru anul urmator daca acum e prea din scurt….

 5. ella says:

  PANA LA URMA EU NU AM INTELES:CURSURILE DE INOT SE FAK GRATIS IN TIMPUL SCOLII??VA ROG LAMURITIMA SHI PE MN

 6. oniro says:

  din cate stiu eu,dar nu stiu daca informatia e corecta sau nu,cursurile de inot se platesc,confirm tabelului de mai sus.Insa,pe timpul scolii,elevii,atunci cand au ora de sport,aceasta se va desfasura la bazinul de inot didactic.Insa,nu stiu cat de corecta este informatia, va transmit doar ce stiu eu pana acum.

 7. stefy says:

  sunt super si fratimiu a fost

 8. stefy says:

  :-d

 9. Nycola says:

  Trebuie sa facem programare de acum?

 10. Indignat says:

  Nu stiu de programare, dar sunt 2 instructori de inot care fac tot timpul gura mare pe acolo..Botoaca si inca unul plin de muschi. Data viitoare cand mai merg si se baga pe culoarul meu, ii voi reclama fix la Politie, Politie Comunitara, OPC si Garda Financiara, ca incaseaza banutii numai la negru si fac figuri. Nesimtire tipic romaneasca!

 11. I Love Campina says:

  E o rusine ce se intampla la bazin. Eu am copilul la cursurile de bazin si raportul calitate/pret este excelent dupa parerea mea, insa sunt 2 tipi si o tipa care fac cursuri de inot si ce e la gura lor, mai rar. I-as da afara instant. Ce, doar pentru ca ei fac cursuri mai scumpe, au dreptul sa faca ce vor?

 12. Gornoava says:

  Buna ziua ,avem si noi un bazin didactic in Slatina si am vrea sa participam la competitii.Daca organizati ceva astept un raspuns pe 0752662058 sau pe victorgornoava@yahoo.com

 13. ANonim says:

  Cat m-ar costa la varsta de 12 ani ?

 14. ileana says:

  Buna ziua, lucrez in campina de Putin timp si as dori un abonameent de 10 intrări.Care mai este pretul si daca îmi puteri da unformatii deezpre locatie, nu prea cunosc orazul. Mulțumesc!

 15. admin says:

  Noi nu suntem bazinul de inot, suntem un site de stiri locale. Va putem ajuta doar cu numarul de telefon de la bazin – 0723.473.259

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *