Administratie publica

Bazinul de înot didactic se deschide publicului mâine, de la ora 13.00

Bazin inotBaza sportivă care include bazinul de înot didactic şi două terenuri de tenis va fi deschisă pentru toată lumea de mâine, de la ora 13.00. După cum ne-a declarat George Armaşu, patronul firmei care va administra baza sportivă, au fost făcute toate pregătirile necesare pentru ca aşteptarea câmpinenilor să ia sfârşit. Firma ploieşteană şi-a înfiinţat punct de lucru la Câmpina, are şi personalul necesar, există şi contract cu o firmă de pază, s-au făcut şi noi analize la apa din bazin, s-au obţinut toate autorizaţiile necesare. Aşadar, de mâine, baza sportivă are porţile deschise. Reamintim că administraţia locală şi firma Gercom Business au semnat contractul pentru administrarea bazei sportive vinerea trecută, pe 1 iulie.

7 Comments

 1. jonny says:

  intr-un final!

 2. wassaby says:

  Bravo!Felicitari pentru atribuirea bazinului!Cred ca toata lumea se astepta sa fie castigata administrarea bazinului de catre un apropiat al lui Anghel Florin!Sincer, si eu mi-as dori un asemena CADOU.Oare cine nu s-ar descurca cand are de achitat doar 20 % din utilitati,restul iti da primaria!Banuiesc ca de taxe,impozite pe teren nici nu se pune vorba!Asta da afacere,sa tot faci asa afaceri!Observ acum ca are si logoul firmei Gercom business,aici,pe siteul dvs,oare plateste reclama?Banuiesc ca NU!Dar trebuie sasi faca reclama si la Termoizolatie, nu?Sa vedem acum ce sistem de ventilatie o sa aveti acolo la bazin, altfel, pe timp de vara, va fi SAUNA in interior.Cetateni, pregatiti-va sa cotizati lunar la bussinesul Gercom,primit cadou de la Primarie, prin Dl Anghel, evident.Dar chipurile,Dl Anghel,daca e intrebat, probabil o sa zica DIN NOU CA NU ARE NICIO TREABA CU POVESTEA ASTA.Fecilitari pentru magaria anului in Campina!

 3. wassaby says:

  Si apropos,nici nu-mi trece prin gand sa ma duc acolo, si sa achit un bilet de intrare, numai datorita faptului ca imi dau seama, ca platesc dublu!O data biletul de intrare, si inca o data,prin taxele si impozitele pe care le platesc si tot acolo se duc.Acest Cadou trebuia adminitrat de catre Primarie, exact asa cum mai au inca un strand , cel de la Casa Tineretului!Acela de ce nu il vrea nimeni in administrare?Pentru ca e horror??Pentru ca nu a investit nimeni in el?Normal ca nu il vrea nimeni,si logic ca toata lumea se duce la strandul de la Casa de Cultura,care e net superior.Dar evident, am reusit in Campina, sa facem una pe la spate, si sa scoatem la iveala chipurile bunele intentii.

 4. citizen says:

  Firma e doar cu numele, e afacerea lui Alexandru Anghel care il are in spate pe Alin moldoveanu! Armasu e doar un pacalici !

 5. ionel says:

  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dl. George Armasu patronul acestei firme este fostul directpr de la Fibec Holding si de la alte firme ale dl Anghel????!!!!! Va rog sa ma contraziceti, dar cu argumente (eventual o poza) Daca este asa constat ca mocirla si
  caracarita PDL este la cote maxime in Campina.
  Pacat de ce am fost …………… rusine …………. dar cred ca nu le mai pasa si nu mai au nici o jena.

 6. jonny says:

  ce de informatii picante…..pana la urmam adevarul iese incet incet la iveala.Deci pana la urma Dl Anghel, incet dar sigur, coordoneaza tot orasul.Mai sunt zvonuri cu privire la activitatile Dlui…..astept sa iasa si acestea la iveala

 7. oana says:

  Bv Dl Anghel, sa inteleg ca acaparati orasul

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *