Administratie publica

Bazinul de înot va fi administrat de Gercom Business Ploieşti. Dacă nu apar probleme, baza sportivă va fi deschisă publicului pe 10 iulie

Selecţia de oferte privind administrarea bazei sportive care include bazinul de înot didactic şi terenurile de tenis a fost câştigată de firma Gercom Business Ploieşti. Astăzi, la Primăria Câmpina, a fost semnat contractul de administrare între reprezentanţii administraţiei locale şi patronul firmei Gercom, George Armaşu (om de afaceri câmpinean, fost consilier local în urmă cu două mandate). Vă reamintim că, iniţial, caietul de sarcini pentru selecţia de oferte a fost cumpărat de cinci societăţi, dar numai trei şi-au depus până la urmă ofertele. Două dintre firme (una din Bucureşti, cu punct de lucru la Breaza, iar cealaltă din Blejoi) au fost descalificate deoarece nu aveau dosarele complete. Gercom Business a câştigat, aşadar, selecţia de oferte. Eventualele contestaţii puteau fi depuse până ieri, dar la instanţa de contencios-administrativ din cadrul Prefecturii Prahova nu s-a înregistrat vreo astfel de plângere. Prin contractul de administare, firma Gercom se angajează, printre altele, să plătescă 20% din valoarea lunară a utilităţilor şi 40% din profitul încasat la baza sportivă.
În şedinţa de aseară a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a anunţat că bazinul se va deschide publicului, cel mai probabil, duminică, 10 iulie.

1 Comment

  1. jonny says:

    Doar 20 % achita societatea Gercom ? Deci tot noi,astia carora ne-ati marit taxele si impozitele,achitam.Platim catre Bugetul Local,iar de acolo se achita utilitatile!Frumoasa schema de management.Nu era mai simplu sa dati tot bazinul in administrare,cu tot ce presupune el,toate utilitatile, tot profitul,nu schema asta dubioasa?Evident, lasati si o ora zilnic,pentru cadru didactic.Dar atat,in nici un caz imbarligatura asta.Felicitari!Frumoasa si reusita schema.Astep sa publicati acum primele facturi de utilitati, ca sa stim pentru ce platim.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *