Social

Câmpina citeşte şi… dă mai departe. Vineri, în parcul de la Milia

Campina citeste 1Echipa „Lecturi Urbane” Câmpina şi Clubul de limbi străine „Frizzly” vă invită la cea de-a şasea ediţie a campaniei „Citeşte şi dă mai departe”. Acţiunea are loc vineri, 29 iulie, de la ora 15.00, în parcul de la Milia. Trecătorilor le vor fi împărţite aproximativ 400 de cărţi pe care echipa „Lecturi Urbane” le oferă cadou împreună cu multe alte surprize. „Lecturi Urbane” este un proiect de implicare socială, care are drept obiective principale încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou mod de a contribui la binele comunităţii. 
Campina citeste 2Organizatorii şi susţinătorii campaniei au pregătit mai multe activităţi menite să promoveze lectura: ateliere de creaţie cu subiecte „rupte” din cărţi, teatru de marionete, bodypainting, chiar şi ateliere de coregrafie şi sport. Nu vor lipsi limonada, prăjiturile home-made şi plăcintele cu răvaşe din cărţi. Campania „Citeşte şi dă mai departe” este iniţiată de voluntarii Civika.ro şi numără tot mai mulţi susţinători în ţară. Este vorba despre voluntari din 30 de oraşe, printre care şi Câmpina.

2 Comments

  1. Doar eu says:

    Bravo lor!

  2. Doar eu says:

    cred ca trebuie sa imi retrag cuvintele….dezamagit total de organizare….credeam ca e ca anul trecut, in schimb in acest an, tipa de la kangaroojump(iertati-mi ignoranta, nu stiu daca am nimerit cuvantul) imbracata foarte sumar isi agita funduletul in fata unor copii, care nu aveau mai mult de 12 ani. imbracamintea chiar daca era pentru sport nu era adecvata evenimentului si nu in preajma celor mici. pe langa faptul ca mai mult tipa la cei mici din cauza incapacitatii lor de a tine ritmul…DANSATI!!!! SARITI!!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *