Politica

De luna aceasta, pacienţii Beike Câmpina beneficiază de 10 şedinţe gratuite

Clinica Beike din Câmpina a încheiat un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, care a intrat în vigoare la 1 iulie. Astfel, de acum înainte, pacienţii clinicii beneficiază de tratamente gratuite. Mai exact, primele 10 şedinţe de tratament sunt gratuite, ele fiind decontate de Casa de Sănătate, pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie. 
„Semnarea contractului cu CAS este un pas foarte important în primul rând pentru pacienţi, care nu vor mai fi nevoiţi să plătească. Ei vor avea zece şedinţe gratuite, a căror contravaloare va fi decontată prin acest contract. Pacienţii asiguraţi, care vin la Beike, beneficiază acum de foarte multe proceduri gratuite”, ne-a declarat Răzvan Iordache, tânărul prin intermediul căruia compania chineză Beike şi-a deschis centrul de tratament de la Câmpina. Reprezentanţii Beike Câmpina doresc să aducă la clinică un al doilea medic chinez, specialist în proceduri tradiţionale de recuperare.

6 Comments

 1. oana says:

  si vanad in vedere ca s-a semnat contractul cu CAS,serviciile vor fi din nou de toata jena….

 2. Dico Emil says:

  De ce, serviciile au fost „de toata jena” in trecut?

 3. as dori si eu cateva sugestii de la aceasta clinica

 4. este asa cum este postat pe internet?astept si eu un raspuns VA ROG FRUMOS SUNT O MAMA DISPERATA

 5. admin says:

  Pt. Marcela Huzum – da, doamna, Beike are contract cu CJAS si pacientii asigurati beneficiaza de unele proceduri gratuite. Daca doriti mai multe informatii, va putem da numerele de telefon de la clinica: 0344.145.493 sau 0744.650.751.

 6. Christian Cage says:

  Am si eo o intreabre , trebuie sa imi duc o bunica la controlul anual pentru ochii pentru a elibeara nu stiu ce documente … la aceasta clinica … s-ar putea face asa ceva ? Trebuie obligatoriu sa aiba contract cu CJAS de aceea intreb :-??

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *