Social

Doar cinci candidaţi pe un loc la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina

Este, probabil, cea mai scăzută concurenţă din ultimii 15 ani. Anul acesta, sunt şi locuri mai puţine (650 faţă de 1.404 anul trecut), dar şi mult mai puţini candidaţi (3.600 faţă de 8.965 în 2010). De altfel, anul trecut, chiar şi după probele eliminatorii au rămas în concurs mai mulţi candidaţi decât totalul celor înscrişi pentru admiterea din acest an (4.700). Reducerea salariilor, restructurarea din sistem, amânarea repetată a încadrării în muncă, dar şi numărul redus al elevilor care au luat examenul de bacalaureat ar putea fi principalele motive pentru care se înregistrează o concurenţă scăzută, faţă de alţi ani, la Şcoala de Poliţie din Câmpina.
Primele probe ale admiterii, cele eliminatorii (examinarea medicală şi probele sportive) au loc în perioada 22-27 august. Proba scrisă (test grila la limba română şi o limbă străină) se va desfăşura pe 29 august.

2 Comments

  1. Fly says:

    Sunt elev la campina. Dupa 2 ani de scoala nu am servici.

  2. Fly says:

    1. Rusine
    2. Sa-i … in freza !!!
    3. Ma duc in Anglia si in timp ce spal masini ca un sclav o sa le arat la clienti poze cu mine in uniforma, poate li se face mila si-mi lasa ciubuc.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *