Piaţa Centrală va fi recompartimentată, iar uşile principale vor fi automate

Categorie: Administratie publica 25 iulie 2011

Intrare piata Piaţa Centrală va fi recompartimentată, iar uşile principale vor fi automateConsilierii locali au aprobat, în cadrul ultimei şedinţe, alocarea a 14.000 lei pentru recompartimentarea Pieţei Centrale. Banii provin din veniturile proprii ale Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare şi vor consta închiderea spaţiilor pentru angrosişti, amenajarea unui spaţiu nou pentru comercianţii de brânzeturi, închiderea completă a intrării principale din piaţă şi înlocuirea actualelor uşi cu unele automate, cu fotocelulă.  

„În interiorul pieţei, în partea dreaptă, acolo unde sunt boxele comercianţilor de brânzeturi, se va mai câştiga un spaţiu suplimentar prin reamenajarea vestiarului pentru angajaţii pieţei şi cabinetului de metrologie. Practic, acolo va mai apărea un spaţiu comercial, pentru care există deja solicitări”, ne-a declarat directorul Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Câmpina, Marian Nistor.
În ceea ce priveşte închiderea zonei din spatele pieţei, acolo unde sunt angrosiştii, măsura se impune mai ales din cauza… furturilor. Noaptea, acestor comercianţi le dispar mărfurile, adică li se fură saci sau lădiţe cu produse, lucru care nu se întâmpla până în urmă cu două-trei luni. „Vom închide spaţiile respective şi vom realiza acolo un fel de boxe, cu rulouri orizontale sub care va putea fi ţinută marfa. Aceste rulouri vor fi încuiate, iar dimineaţa, oamenii le vor descuia, le vor strânge (rula) şi îşi vor scoate produsele”, a precizat Marian Nistor.

un comentariu to “Piaţa Centrală va fi recompartimentată, iar uşile principale vor fi automate”


 1. titi spune:

  De ce sa faceti iar inprejmuiri pentru angrosisti,arata urit ,ocupa spatiu si asa insuficient .montati doua camere de supraveghere si faceti si o inportanta economie.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF