Senatorul George Severin cere Primăriei Câmpina să rezilieze contractul cu firma care administrează bazinul de înot

Categorie: Politica 25 iulie 2011

La ultima conferinţă de presă a USL Câmpina, senatorul PSD George Severin a redus în discuţie bazinul de înot didactic şi a afirmat că acest bazin trebuie administrat de autorităţile locale şi nu de o „firmuliţă care dă 40% dintr-un profit ipotetic şi care a preluat un bun public la care 80% din cheltuieli sunt suportate de la bugetul local”. Severin a mai spus că, recent, Guvernul a emis o hotărâre prin care sunt deblocate 700 de posturi din administraţia locală, aproape toate pentru localităţi conduse de primari PDL. „Primarul Horia Tiseanu ar trebui să facă demersurile pentru ca opt locuri din cele 700 să fie date Câmpinei. Să rezilieze contractul cu firma care administrează bazinul de înot şi să angajeze opt persoane care să se ocupe de bazin”, a declarat George Severin.

2 comentarii to “Senatorul George Severin cere Primăriei Câmpina să rezilieze contractul cu firma care administrează bazinul de înot”


 1. jonny spune:

  Exact ce spuneam eu acum cateva saptamani…..ca nu e normal aceasta “combinatie” ciudata de a impartii cheltuieilile, cat si profitul in acest mod dubios.Insa…..
  1.consider ca daca Primaria nu poate, din diverse motive, sau nu doreste, sa administreze bazinul de inot, e ok sa il dea in administrare unui societati private….dar cu totul.Asta inseamna atat cheltuieli, cat si profit.Societatea urmand a platii lunar, un fel de “chirie”,sau denumiti-o voi cum vreti.
  2.Varianta 2:Se ocupa intru totul Primaria de administarrea bazinului,suporta atat cheltuielile,insa incaseaza si tot profitul
  3.Din pct meu de vedere Dl George Severin a pus problema corect,insa aceste lucruri trebuiau facute de mult, acum insa, mi se pare putin incorect fata de societatea care a castigat licitatia ( cu toate ca eu personal nu am fost niciodata de acord cu aceasta licitatie ).A castigat licitatia ( ca sa participi trebuiesc achitate toate restantele catre stat, taxe, etc la zi, deci presupune un efort financiar destul de mare din partea unei societati sa participe.Acum, cum a castigat licitatia,e partea a 2-a,…..)
  4.Exista si varianta aceasta:Bazinul nu produce profit,sau nu suficient,asadar se incearca varianta : hai sa scapam de el, repede si legal.Il dam Primariei din nou sa se spele pe cap cu el,gasiti metoda legala de a scapa de el….
  In fine,ipotezele sunt multe, caile la fel,cunostinta noastra ca simpli cetateni relativ redusa, doar prin spusele presei ceea ce nu constituie un adevar 100 %….insa tind sa optez mai mult pt varianta 4:))

  RăspundeRăspunde
 2. ionel spune:

  Parerea mea:
  -sa fie administrat de Primarie si ca reprezentant al acesteia dl. Alin Moldoveanu ca de cand e ce e nu prea am mai auzit de el si de activitatea lui din primarie sau nu mai are timp de cand se ocupa de activitatile particulare si “functia” de la primarie e doar de masca

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF