Politica

Soţia deputatului Florin Anghel, trimisă în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, a Danietei Anghel, soţia deputatului câmpinean Florin Anghel. Potrivit ziarului „Ziua de Constanţa”, procesul va avea loc la Judecătoria Mangalia, prima înfăţişare fiind stabilită pentru data de 27 septembrie 2011. Alături de soţia lui Florin Anghel, în acelaşi caz mai sunt judecaţi Gheorghe Armaşu şi Adina Georgiana Toma.  

„Ziua de Constanţa” scrie că Danieta Victoriţa Anghel a fost deferită instanţei pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, în legătură cu activitatea desfăşurată în calitate de administrator al societăţii Cristal Jupiter SA. Ancheta Parchetului General a pornit ca urmare a mai multor infracţiuni cu caracter economic săvârşite de Danieta Anghel în dauna unei societăţi comerciale la care a fost administrator. Alături de soţia deputatului, în proces mai sunt judecaţi Gheorghe Armaşu, prieten de familie al soţilor Anghel, şi Adina Georgiana Toma (actualmente Caraman), în timp ce SC Cristal Jupiter SRL s-a constituit în parte civilă. Aceleaşi surse arată că, faţă de deputatul PDL Prahova, Florin Anghel, procurorii bucureşteni au dispus disjungerea cauzei, cercetările fiind continuate. Pe scurt, Danieta Anghel ar fi favorizat interesele unei societăţi creditoare – Fibec MetalGlass SA, în care are interese, în defavoarea SC Cristal Jupiter SA şi a acţionarilor acesteia.  

Cazul menţionat este, totuşi, unul aparte şi nu poate avea decât o explicaţie politică. Este greu de crezut că justiţia din România s-a apucat brusc şi necondiţionat să-şi facă treaba. Cel mai probabil, cineva a dorit să-i trasmită un mesaj deputatului Florin Anghel. Despre acesta se ştie că are relaţii importante şi este un apropiat al preşedintei Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, dar mai ales al ministrului Elena Udrea. Se mai aude, însă, că Anghel ar negocia în secret cu alte partide, iar banii lui pot deschide uşi la care, în alte condiţii, ar fi imposibil de bătut. În aceste condiţii, trimiterea în judecată a soţiei poate fi interpretată ca o atenţionare la adresa lui Florin Anghel.

15 Comments

 1. Ei si? says:

  Si uite asa, orice ar face un om politic, poate sa te si ucida, daca justitia se apuca de treaba, chiar si tarziu, totul nu poate decat sa aiba un substrat politic. Ci nu legat de imaculatul Anghel, ci pentru ca vrea cineva sa loveasca in Roberta, in Udrea…Nu conteneste sa ma uluiasca aceasta logica!

 2. Doar eu says:

  aleluia! chiar daca este o atentionare tot e ceva….sa fim optimisti:))

 3. admin says:

  Pt. „Ei si?” – am scris noi undeva ca vrea cineva sa loveasca in Roberta sau Elena Udrea? Ati inteles dvs. gresit. Ideea era ca Anghel a suparat pe cineva important din propriul partid, iar trimiterea in judecata a sotiei este urmarea acestui lucru. Si, probabil, a facut o boacana mare de vreme ce nu-i e de folos acum prietenia cu Udrea sau Anastase. O prietenie politica, bazata pe interse reciproce, desigur. Lui Anghel i s-a aratat pisica, daca vreti o exprimare mai… plastica.

 4. Ei si? says:

  „Cazul menţionat este, totuşi, unul aparte şi nu poate avea decât o explicaţie politică. Este greu de crezut că justiţia din România s-a apucat brusc şi necondiţionat să-şi facă treaba. Cel mai probabil, cineva a dorit să-i trasmită un mesaj deputatului Florin Anghel”. Sa facem analiza pe text: deci cazul nu poate avea un corespondent real, poate chiar dna sotie este vinovata de-a dreptul, pentru ca ati dat deja verdictul -nu poate avea decat o explicatie politica. Adica, pentru a se demonstra ca nu are o explicatie politica, suspendam dosarul. Mai departe:Este greu de crezut că justiţia din România s-a apucat brusc şi necondiţionat să-şi facă treaba… Dvs. ati scris. De ce trebuie mereu si mereu sa punem la indoiala clipa sau momentul cand trebuie rezolvat un dosar? De ce il legam de politic? Poate ca chiar acum a iesit decizia respectiva. Foarte bine: a facut doamna ceva ilegal, sa raspunda ca oricare alt cetatean! Daca e sa puneti ceva la indoiala, nu justitia trebuia purtata in discutie, ci faptul ca doamnele sau domnul pot face presiuni cand vor, ca pot decide cand sa iasa un dosar sau nu etc. Daca gresesc, regret, insa mie mi s-a parut ca deja ati pus un verdict, care ar incrimina justitia si i-ar hartui pe cei din dosar… In rest, se prea poate sa fi inteles gresit.

 5. jonny says:

  intrebarea e……oare pe cine?nu ca vom afla vreodata.ci eram doar curios,probabil,o sa raman cu …..curiozitatea

 6. horia says:

  Era de asteptat sa se intample si asta…sper ca sa ii vina randul si lui Anghel,am spus de mult ca e cea mai mare sulfa din Campina.Cum e florine sa te duci la tribunal?cand o sa fii si tu inculpat,iti promit ca ma vezi la fiecare termen.As merge si pe 27 sep,dar e ziua mea…am deci,mai multe motive de a sarbatorii…

 7. Nick says:

  Povestea e veche de pe vremea cand Anghel era presedinte la consiliul judetean, de aceea si eu cred ca dosarul a fost tinut la dos si scos acum la inaintare, deloc intamplator. E un avertisment sa stea linistit ca pot urma lucruri si mai urate. Astfel de avertismente nu poate da oricine, e cineva foarte important si cu parghii solide. Trebuie sa fi naiv sa crezi ca s-a apucat justitia sa-si faca datoria cand justitia din tara asta e o mizerie manipulata politic. Anghel ar trebui sa fie ffff atent si cred a el stie ca poate fi agatat cu multe lucruri.

 8. Ce naivi sunteti. Sa ridice mana sus cei care nu cred ca personaje ca : Anghel, Bita, Tiseanu, Moldoveanu, Bercaroiu, etc. nu vor avea vreodata contact cu justitia. Adevarul te ajunge totdeauna din urma, oricat te-ai stradui sa fugi de el. Asa ca stati linistiti, toti cei mai de sus vor avea de dat socoteala – mai tarziu sau mai devreme.

 9. Doar eu says:

  Grigore Vasile completez: cine cade de mai de sus se loveste si mai rau:))

 10. vasile grigore says:

  pt. ultimii doi: nu vreti sa-i …. …. stiti voi unde pe cei despre care va ofticati ca le merge asa de bine? doar sunteti invatatai sa pupati, deseori sunteti si pusi si imediat percutati {uite asa si cu rima}

 11. jonny says:

  Asa e Doar eu…dar esti de acord ca poate sa cada si daca e cazatura puternica sa nu se mai ridice vreodata?:))))

 12. Doar eu says:

  i agree jonny, vasile grigore pusi de cine? noi pupam in …. sau tu ca dai dreptate si invoci o presupusa „gelozie”?

 13. vasile grigore says:

  pt. Doar eu: ai dat de ce-ti place pe unde ai pupat de te aprinzi asa? sau inca nu dormi ca multi alti „comentagii” de pe aici ca altora le merge bine

 14. Doar eu says:

  Tu ai acuzat eu am raspuns…..Nu am pupat nicaieri dat fiind faptul ca si lucrez unde lucrez pe un salariu de nimic si nu, inca nu dorm….

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *