Politica

USL Câmpina va semna un protocol de colaborare cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă sau Retragere

USLLiderii USL Câmpina au avut o întâlnire cu reprezentanţii cadrelor militare, la finalul căreia s-a stabilit semnarea unui protocol de colaborare între cele două părţi. Cu alte cuvinte, Sindicatul Cadrelor Militare va susţine Uniunea Social Liberală, iar USL va reprezenta şi interesele sindicatului în cauză. „Noi vrem să-i ajutăm să-şi recapete statutul pe care li l-a luat actuala putere… Pentru că, aceste cadre militare nu sunt nemulţumite neapărat de reducerea pensiei, cât de pierderea statutului social, de pierderea gradelor”, a afirmat preşedintele PSD Câmpina, Ion Dragomir, în conferinţa de presă organizată vineri. Dragomir spune că pensionarii militari reprezintă rezerva de apărare a ţării, iar „odată cu introducerea lor în sistemul civil, este desfiinţat corpul de rezervă al ţării”.
La rândul său, liderul PNL Câmpina, Virgil Guran, consideră că este îmbucurător faptul că membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă sau Retragere reacţionează la tot ceea ce li se întâmplă. „Iată că, într-o ţară în care oamenii nu mai au nici un fel de reacţie la toate nenorocirile pe care le face actuala putere, aceşti pensionari militari reacţionează, nu se dau la o parte. Ei luptă pentru statutul lor social, iar noi trebuie să-i ajutăm să-l recapete. Nu trebuie să devină o tara a societăţii, aşa cum sunt consideraţi acum. Unii dintre ei ar mai putea lucra, dar nu sunt lăsaţi, chiar dacă societatea are nevoie de experienţa lor. Dar nu, s-a preferat aducerea la Poliţia Locală, de exemplu, a unor persoane nepregătite, care nu au ţinut vreodată în mână un pistol, care nu au coordonat pe cineva vreodată, care nu ştiu să se ocupe de organizare”, a afirmat Virgil Guran.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *