Social

Confind are propria clinică stomatologică

DentActivZilele acestea, la Câmpina, pe Strada Progresului, nr.20, a fost deschis un centru stomatologic modern. DentActiv a costat aproximativ 500.000 de euro, în această sumă fiind incluse aparatura de ultimă generaţie şi modernizarea spaţiului. DentActiv este brandul pe partea de stomatologie al Centrului Medical SanConfind, care face parte din grupul Confind Câmpina. 
Echipa de aici este formată din patru medici din Prahova şi Bucureşti, iar printre serviciile oferite (unele chiar în premieră, la nivelul judeţului Prahova) se numără: terapie şi chirurgie laser, protetică, implantologie dentară, ortodonţie, estetică şi profilaxie, chirurgie dento-alveolară, imagistică dentară etc. De asemenea, Centrul Stomatologic DentActiv din Câmpina oferă servicii medicale de urgenţă non stop. Cei 1.200 de angajaţi ai companiei Confind vor beneficia de servicii stomatologice gratuite sau la preţuri de producţie, care vor fi integrate într-un card de sănătate.

Persoanele interesate se pot programa la DentActiv Câmpina la numărul de telefon 0371.444.660. Pentru mai multe detalii accesaţi www.dentactiv.ro.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *