Administratie publica

Închisoarea Doftana va fi inclusă de ministrul Elena Udrea în „circuitul roşu al dictaturii Ceauşescu”

Doftana 3Este vorba despre un circuit turistic, evident. Iar pe lângă închisoarea Doftana din judeţul Prahova, circuitul va include şi alte obiective: comuna Scorniceşti, balconul Comitetului Central, cartierul Primăverii şi zidul de la Târgovişte, lângă care au fost împuşcaţi Elena şi Nicolae Ceauşescu. Prezentă aseară la B1 TV, Elena Udrea a declarat că „din punct de vedere turistic, este un lucru extraordinar să exploatezi locurile pe unde a trăit ultimul mare dictator din Europa de Est”. Doftana 2Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului consideră că românii au mai trecut de furia împotriva dictaturii ceauşiste, iar turiştii din străinătate ar găsi interesante locurile legate de fostul dictator. „Pentru occidentali, povestea lui Ceauşescu este interesantă mai ales dacă ştii s-o vinzi bine. Iar aici intervine rolul nostru, să creăm povestea. Mai departe, cum se operează circuitul roşu şi cum se vinde în România produsul e treaba agenţilor de turism”, a afirmat Elena Udrea. Pe lângă „circuitul roşu” ministerul condus de Udrea pregăteşte şi un „circuit Dracula”.
Fosta închisoare Doftana este declarată monument istoric de de clasă A. Clădirea se află într-un stadiu avansat de degradare. Cum Primăria Telega nu are bani s-o reabiliteze şi s-o întreţină, fosta închisoare a fost scoasă la licitaţie, dar nu a atras nici un investitor. Clădirea şi terenul de 11,5 hectare au fost evaluate la 1,21 milioane euro.

5 Comments

 1. CAMPINEANU says:

  Ce mult mi-as dori-o pe Elena intre zidurile Doftanei !!

 2. misu says:

  sa te tina de mana

 3. x-man says:

  Ptr. CAMPINEANU: Mulți o doresc. Și între ziduri, și pe afară!

 4. vasile grigore says:

  ptr.CAMPINEANU:de ce nu-ti doresti sa ajunga intre ziduri bita severin care invata comunistii cum sa ne dea o jumatate de paine pe cartela, un litru de ulei si zahar pe luna cand el se lafaia cu pachete de la proletari la fel cum se lafae acum in senat cu miliardele de lei sau pe vice-primarul dragomir un securist cu legitimatie? din cauza lui multi au suferit, multi au fost urmariti de securitate, multi s au imbolnavit, rele pe care le face si acum. ce zici CAMPINEANU nu-ti doresti ????? normal ca nu, doar stim cine esti……….

 5. Beso says:

  Si tu, Brutus, ai cazut in capcana? Nu-mi place Elena Udrea si nici fzurna ei, dar fzurna e doar o parte de imagine a brandului. Si poate ca fzurna chiar a costat 14 euro, deocamdata nu stim clar. Adica TOTALUL brandului a costat sute de mii de euro, nu doar fzurna aia plagiata. Ramane de vazut cum s-a cheltuit restul de la 14 euro, acolo e problema .Am pretentii mai mari de analiza de brand de la cineva care le are cu publicitatea .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *