Liberalii ar prefera o parcare pe locul unde primarul vrea să amplaseze un centru de informare turistică

Categorie: Politica 29 august 2011

Spatiu CNIPT Liberalii ar prefera o parcare pe locul unde primarul vrea să amplaseze un centru de informare turisticăLa propunerea primarului Horia Tiseanu, Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ultima şedinţă, amplasarea unui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică pe un teren de 715 mp, situat pe Bd. Carol I, între RomTelecom şi BCR (foto). Acest centru de informare reprezintă o condiţie stabilită în Ghidul de finanţare europeană pentru accesarea de fonduri prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5. Reprezentanţii PNL Câmpina consideră, însă, că un astfel de centru ar fi inutil şi că, mai degrabă, pe locul respectiv s-ar realiza o parcare.

„Se doreşte realizarea unui punct de informare turistică şi la Câmpina. Probabil că, în folosul unei firme prietene PDL, se vor cheltui câteva miliarde bune pentru acest proiect, care va avea preţuri de New York. În Câmpina avem două muzee care sunt foarte cunoscute. Chiar ar fi nevoie şi de un astfel de centru? De unde asemenea idei, asemenea proiecte aberante, când cu banii respectivi s-ar putea face lucruri mult mai utile. De exemplu, terenul dintre BCR şi RomTelecom mai bine ar fi transformat în parcare. Ar aduce şi ceva venituri, s-ar crea şi câteva locuri de muncă, oricum ar fi mai util”, a declarat preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran, într-o conferinţă de presă organizată la sfârşitul săptămânii trecute.

Pe de altă parte, primarul Horia Tiseanu spune că fondurile europene aferente Axei Prioritare 5 sunt destinate strict dezvoltării turistice. „Nu trebuie să ratăm această oportunitate de a obţine fonduri europene nerambursabile în cuantum de 98% pentru realizarea Centrului de Informare. Va exista o reţea de astfel de centre, la nivel naţional, care va avea ca scop instituirea unui sistem integrat şi informatizat a ofertei turistice româneşti, precum şi valorificarea potenţialului turistic al fiecărei localităţi în parte”, a declarat primarul Horia Tiseanu în cadrul şedinţei CL.
Proiectul privind Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică a fost votat cu 13 voturi pentru şi două abţineri (consilierii Mihaela Neagu Petrovici şi Enache Dragomir).

3 comentarii to “Liberalii ar prefera o parcare pe locul unde primarul vrea să amplaseze un centru de informare turistică”


 1. Doar eu spune:

  eu prefer altceva mai util orasului, insa o parcare(o alta betonare in putinul spatiu verde ramas centrului) nu prea imi doresc….dar conteaza si parerea mea?

  RăspundeRăspunde
 2. cadiz spune:

  ce sa facem noi cu un centru de informare turistica???sa ii informeze….ce?ce sa ne informeze?chiar sunt persoane din inalta CONDUCERE care traiesc cu impresia ca acest oras Campina este vreo zona turistica, cu tot cu acele 2 muzee??ca sa ajunga Campina oras turistic, sa pregateasca cateva sute de milioane de euro, ca sa il schimbe intru totul,sa il REINVENTEZE.Ca sa avem turisti, daca vrem.In rest, pauza turisti.Ce sa vada in Campina?Au turistii unde sa isi lase banii, stati linistiti, ca nu o sa ii lase in Campina, ca sa viziteze carefour,piata,1 pizerie,2 muzee si o strada cu sclipici.Ah pardon……si ”TARGURILE”…..super :)

  RăspundeRăspunde
 3. cadiz spune:

  daca au bani, sa faca ceva util cu ei.faceti un cinematograf macar, ca suntem in 2011,si daca vreau la cinematograf…ma duc in sufragerie.Rad curcile de noi, ca mergem in buc sa ne uitam la filme, ca pe vremea lui ceasca, ne strangeam 20 in casa unuia care avea TV color.asa am ajuns.Un oras in care dupa ora 22:00 nu mai vezi 3 masini care sa circule.Vreau si eu sa joc un squah….unde???Nicaieri, plec spre alt oras.Sa mai zic ca daca vreau un home delivery la 2 3 am, nu ai de unde?Tre sa te duci la renumitul ”PECO”??asa ca nu cred ca e necesar acum un centru de informare turistica.Cu toate ca m-as duce, sa intreb : ce pachete turistice aveti, ca vreau sa plec repede,oriunde!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF