Administratie publica

Patru piese înscrise în concursul pentru… imnul Câmpinei

La începutul anului, Consiliul Local a aprobat organizarea unui concurs pentru stabilirea imnului municipiului Câmpina. În primăvară, s-au demarat procedurile pentru acest concurs, iar toţi cei care doreau să participe au avut posibilitatea să se înscrie până la 31 iulie. Ei bine, până la această dată, Comisia de Cultură a Consiliului Local a primit patru propuneri de imn, patru piese originale (muzică şi text).
Una dintre piese ele aparţine unui brăilean, alte două au autori câmpineni, iar a patra este creaţia comună a unui brezean şi a unui câmpinean. Până la sfârşitul acestei luni, o comisie specială a administraţiei locale va analiza variantele propuse de competitori, iar câştigătorul concursului va fi recompensat cu  2.000 lei, dar şi cu… onoarea de a fi autorul imnului Câmpinei. Anunţul oficial privind câştigătorul concursului va fi făcut la Festivalul „Serbările Toamnei”, care va avea loc în perioada 17-18 septembrie.

2 Comments

  1. ionel says:

    „Consiliul Local a aprobat organizarea unui concurs pentru stabilirea imnului municipiului Câmpina.”
    Iar o tanpenie a celor din consiliu. Cand nu au ce face aproba doar ineptii, iar cand se fac ca muncesc aproba hotarari care vor proteja interesele de grup si pe cele ascunse. PENIBIL
    Trebuiau sifonati ceva bani intr-o anumita directie……….

  2. Olgutza says:

    Propun ca ‘anuntul oficial privind castigatorul’ sa se faca in piata, in mijlocul tarabelor tiganilor. Ca vad ca pe autoritati le intereseaza alte lucruri mai putin siguranta noastra si curatenia orasului. Nu le/o fi rusine de campineni cu porcariile astea???

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *