Politica

Senatorul Severin anunţă oficial că nu e interesat de o candidatură la Primăria Câmpina

Nimic nu e bătut în cuie în ceea ce priveşte candidaţii USL pentru primăriile celor două municipii ale judeţului. După cum a anunţat preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, lupta pentru funcţia de primar se anunţă foarte încinsă. Iar spre marea dezamăgire a USL, atât la Ploieşti, cât şi la Câmpina, actualii primari PDL (Andrei Volosevici şi Horia Tiseanu) conduc detaşat în sondaje.  
„La Ploieşti nu s-au finalizat discuţiile în cadrul USL, dar pot să vă spun rezultatele sondajului realizat de noi în privinţa candidaţilor pentru funcţia de primar. Andrei Volosevici (PDL) are 48%, Iulian Bădescu (PSD) – 31,4%, iar Adrian Semcu (PNL) este pe locul al treilea”, a declarat Mircea Cosma, în conferinţa de presă organizată vineri la Cornu.  

La Câmpina, sondajul nu este gata…
Chestionaţi şi asupra rezultatelor sondajului realizat de PSD la nivelul municipiului Câmpina, liderii judeţeni ai acestui partid nu au oferit un răspuns clar. Mircea Cosma l-a invitat pe senatorul George Severin să răspundă, iar acesta a spus: „La Câmpina, sondajul PSD nu a fost finalizat. Ştiu dintr-un sondaj al PNL privind intenţia de vot că primarul Horia Tiseanu este pe primul loc, dar are sub 50%. Sondajele realizate de noi nu se referă la intenţia de vot, ci la notorietate, iar la Câmpina sunt şapte persoane care au intrat în acest sondaj”. Este vorba despre persoane din PSD Câmpina, despre care partidul vrea să ştie cum stau la capitolul notorietate. Pe lista celor şapte se află şi senatorul Severin. La insistenţele jurnaliştilor, acesta a precizat că nu este interesat de o candidatură la funcţia de primar al municipiului Câmpina.

15 Comments

 1. Doar eu says:

  daca va candita tiseanu tot el va iesi….va plati romii cum face de obicei, iar majoritatea campinenilor nu se vor prezenta la vot pentru ca ….e totuna

 2. jonny says:

  Doar eu : sa fi sigur ca Tiseanu va candida din nou.Cum necum, am impresia ca tot el va iesi.

 3. Doar eu says:

  nu ramane doar cu impresia….totul e de fatada…anghel ca se cearta cu tiseanu, moldoveanu ca e consilier, etc etc…..in spatele cortinei toti se tin de manuta si platesc bani grei capii pentru a prosti multimea in special pe cei apropiati…concluzia: iese tiseanu!
  EU NU VREAU!!!!!!

 4. Doar eu says:

  „platesc cu bani grei, capii”

 5. Horia Tiseanu says:

  Doar eu esti tare! Iesi la interval cu identitatea daca ai clorofila in tine!
  Daca nu, mai mediteaza…
  Noroc ca nu sunt multi campineni ca tine.
  Din pacate pentru unii a inceput deja campania electorala. Esti platit bine de opozitie? Sau am gresit pentru ca esti dintre ei?

 6. drapelica says:

  doar eu e destept ori se pricepe… evident ca iese tot tisi… cine ii tine pe tigani cu casele fara autorizatii de constructie pe voila si la obor? TISI!

 7. natalia says:

  In orasul asta , „al intelectualilor ” ,chiar nu se afla nici un candidat adevarat la functia de primar ? Iar Tiseanu ?! Daca el e cel mai reprezentativ pentru acesti locuitori , care evident merita mai mult , atunci rau am ajuns !
  Prima data -a fost o greseala , a doua oara – n-au gasit altul ,…. a treia oara – ne meritam soarta !
  Un om de caracter care sa-si asume raspunderea pentru viitorul mandat!…..trebuie se existe….

 8. Doar eu says:

  domnule primar, spun doar realitatea, deranjeaza?
  si sincer, nu am clorofila pentru a iesi la inaintare, tin prea mult la demnitatea mea ca sa ma bag intr-un joc politic de cea mai joasa speta…si nu ma reger la acest joc icognito….astea sunt nimicuri…..
  cat priveste opozitia…cred ca s-a vazut ca nimeni nu le inchide gura lui Guran sau Severin cand e vorba sa va atentioneze…de ce credeti ca ar apela la copilariile astea pentru a va denigra? ma faceti sa rad…
  PS daca as fi platit pentru fiecare comentariu postat as fi fost milionar!:D si totusi nu sunt….

 9. Doar eu says:

  *refer

 10. natalia says:

  …..s-o citam pe d-na Udrea , care la postul Realitatea ( 24.08.2011 , ora 20) l-a ” criticat ” pe primarul din Campina ?!: ………….” un incapabil „

 11. Doar eu says:

  you make my day natalia! dar oare de ce? nu erau best friend? doar reprezinta acelasi partid…..mha…pacat ca nu am vazut

 12. Doar eu says:

  friends

 13. jonny says:

  Natalia&Doar eu:Aflu lucruri interesante de la voi :)Nu stiam….:)

 14. Doar eu says:

  jonny nu stiai de romi? esti sigur campinean?:D(glumeam)…. sau nu stiai ca nu sunt milionar? ahhahaha
  lasand gluma la o parte…..dupa cum vedeti dragi campineni, dl primar nu da replica….tipic dumnealui
  cat despre alegeri am uitat sa precizez ca eu fac parte din marea majoritate care de vreo 12 ani nu mai voteaza pentru ca ne e totuna…..
  natalia….om cu caracter a fost si dl primar pe vremea cand era viceprimar dar cand ajung sus sus banul ii schimba gandirea….slabe sanse sa gasim insa nu e totul pierdut, dar trebuie INCERCAT SI CU ALTII….ce ziceti?

 15. jonny says:

  Ma refeream ca nu stiam de emisiunea la care face referinta natalia, si la partea spusa de tine cu „best friends”…:)Evident, cu ghilimele de rigoare…:)Adica, mie imi „place” circul asta mediatic,toti de tin de mana, se pozeaza,fac petreceri,se stie unde..,iar dupa se boscorodesc la tv:)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *