Politica

USL Prahova se află în plin sezon al… sondajelor de opinie. Meleşcanu sau Cosma la şefia CJ?

Conf PSD la CornuCel puţin teoretic, aceste sondaje vor sta la baza desemnării candidaţilor Uniunii Social Liberale pentru alegerile locale de anul viitor. Într-o conferinţă de presă organizată vineri la Cornu, preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, a vorbit în special despre rezultatele sondajelor pentru candidatura la conducerea Consiliului Judeţean. „În ceea ce priveşte notorietatea, pe primul loc se află senatorul Teodor Meleşcanu (PNL), cu 64%, iar eu sunt pe poziţia a doua, cu 62%. Dacă Meleşcanu nu va dori să candideze la CJ, o să candidez eu pentru un nou mandat”, a declarat Mircea Cosma. 
Săptămâna aceasta, la Bucureşti, vor avea loc mai multe discuţii între reprezentanţii USL Prahova şi cei ai conducerii centrale. Se intenţionează stabilirea candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi primar al municipiului reşedinţă de judeţ – Ploieşti. Mircea Cosma a mai spus că, în privinţa candidaţilor pentru posturile de consilieri la Consiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Local Ploieşti, conform protocolului, vor fi liste comune, cu paritate de unu la unu între reprezentanţii PSD şi cei ai Alianţei PNL-PC.
Sondaje de opinie s-au realizat ori sunt în curs de realizare în aproape toate localităţile judeţului. „Până acum, am încheiat sondajele în localităţile unde nu sunt primari ai PSD sau PNL, iar pe 24 august vom prezenta rezultatele într-o întâlnire a Biroului Judeţean. Oricum, pentru fiecare localitate în parte se va discuta separat, pentru că nu poţi compara situaţia de la Floreşti, de exemplu, unde Consiliul Local este compus doar din consilieri PNL, cu situaţia de la Ciorani, unde noi avem toţi consilierii locali”, a mai precizat Mircea Cosma. 
La conferinţa de presă de la Cornu, alături de Mircea Cosma s-au aflat senatorii George Severin şi Daniel Savu şi primarul comunei Cornu, Cornel Nanu.

2 Comments

  1. vasile grigore says:

    unde sunt articole cu psd-isti nu prea se comenteaza pe acest site………o intrebare doar: ce cauta domnii savu si nanu langa sarpele cu clopotei severin si … de mircea cosma?

  2. vasile grigore says:

    unde sunt articole cu psd-isti nu prea se comenteaza pe acest site………o intrebare doar: ce cauta domnii savu si nanu langa sarpele cu clopotei severin si golanul de mircea cosma?

    revin, un coleg de birou mi-a zis ca nu e bine ca l-am facut doar golan pe mircea cosma, zice ca e si mare hot ca si celalalt

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *