Social

A fost finalizat atelierul în care vor face practică elevii de la Forestier

Atelier Forestier 1
La Grupul Şcolar Forestier din Câmpina a avut loc, zilele trecute, recepţia tehnică a atelierului-hală în care au fost montate echipamentele achiziţionate din fonduri europene prin Programul Phare. Este vorba despre echipamente tehnice pentru industrializarea lemnului, care vor fi folosite la instruirea practică a elevilor. Atelierul-hală a fost realizat cu bani de la bugetul local, valoarea investiţiei fiind de 740.000 lei. Atelier Forestier 2În acelaşi timp, s-a decis renovarea unei clădiri mai vechi din incinta Grupului Şcolar Forestier, pentru care s-a alocat tot de la bugetul local suma de 35.000 lei, din fondul anual destinat reparaţiilor la unităţile de învăţământ din municipiu. În anexa renovată este montat un pulverizator de mari dimensiuni cu care, practic, se pot vopsi uniform şi rapid obiectele din lemn realizate în atelierul-hală învecinat. „Sunt două obiective interesante şi de mare importanţă pentru derularea practicii elevilor noştri de la specializarea tehnician designer mobilă şi amenajări interioare. Noi chiar am luat legătura cu mai mulţi producători de mobilă din Câmpina şi vrem să realizăm o colaborare stabilă cu una dintre aceste firme, astfel încât să putem obţine venituri proprii din atelierul-hală”, ne-a declarat directorul Grupului Şcolar Forestier, prof. Gheorghe Râncu. Inaugurarea atelierului-hală va avea loc la începutul săptămânii viitoare.
Atelier Forestier 3

4 Comments

 1. laur says:

  imi place foarte mult fotografia in care directorul Liceului discuta cu Primarul !are „atitudine”!Mainile infundate in buzunare pana la cot , o demonstreaza pe deplin.Reforma lui Funeriu trebuie sa inceapa cu profesorii, cei care au „misiunea”sa faca educatie elevilor.
  Fotografia trebuie popularizata pe toate canalele posibile la rubrica „asa nu!”

 2. jonny says:

  :))))))))

 3. Doar eu says:

  laur sunt prieteni de catarama, rancu sustinator inrait al lui tiseanu, asa ca isi permite sa stea cu mainile in buzunare….asa ca intre prieteni

 4. istria says:

  Atunci sa publice si ei o poza mai……formala:))))

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *