Social

Americanii au venit cu daruri la Câmpina. Al zecelea an consecutiv…

Americani 1Un grup de aproximativ 30 de americani, provenind, în general, de pe Coasta de Est a Statelor Unite, din Virginia, Florida şi Pennsylvania, s-a aflat aproape două săptămâni în ţara noastră, câteva zile petrecându-le la Câmpina. Membri ai Fundaţiei „Bible Mission”, americanii au venit în municipiul nostru însoţiţi de reprezentanţii Fundaţiei „Pater Noster” din Ploieşti, fiind al zecelea an în care o astfel de delegaţie ajunge la Câmpina. 
În acest an, americanii au vizitat patru penitenciare, mai multe centre pentru copii şi bătrâni, dar şi familii de oameni săraci, cărora le-au donat alimente şi îmbrăcăminte. De asemenea, americanii au vizitat Spitalul Municipal Câmpina, unde au mai fost şi în anii anteriori, iar la discuţiile cu cadrele medicale de aici, au anunţat că, în săptămânile următoare, vor trimite un contanier cu aparatură medicală în valoare de aproape 600.000 de dolari.
Americani 2
La sediul Primăriei Câmpina, delegaţia americană s-a întâlnit cu primarul Horia Tiseanu şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale. Şi, aşa cum se întâmplă la astfel de întâlniri, s-a făcut schimb de cadouri. Americanii i-au oferit primarului Tiseanu o şapcă purtând însemnele Statelor Unite şi un set de pixuri, în vreme ce, din partea administraţiei câmpinene, delegaţia americană a primit un album cu fotografii, un cub rotativ cu imagini din Câmpina (pe care oaspeţii l-au apreciat în mod deosebit), pliante promoţionale şi un breloc cu însemnele municipiului.
Americani 3

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *