Administratie publica

Consilierii câmpineni au primit laptopurile mult aşteptate

CLDe acum înainte, consilierii locali nu vor mai primi materialele la… mapă, ci pe un stick sau CD. Şi asta pentru că, la şedinţa de ieri, aleşii urbei au intrat în posesia laptopurilor despre care se vorbeşte de mai multă vreme. Vă reamintim faptul că, în primăvara acestui an, Primăria Câmpina a comandat 28 de laptopuri, care au fost plătite din banii alocaţi proiectului „Sprijin pentru integrare şi incluziune”, finanţat din Fondul Social European. Laptopurile au fost folosite mai întâi de şomerii înscrişi la cursurile de iniţiere în… competenţe informative, derulate în cadrul proiectului menţionat. Cursurile s-au finalizat în urmă cu o lună, iar laptopurile au rămas în proprietatea administraţiei locale. Acum, acestea vor fi utilizate de consilierii locali, care le vor preda înapoi la finalul mandatului. Reprezentanţii Primăriei spun că se va face o economie la topurile de hârtie, având în vedere… consistenţa mapelor cu proiectele de hotărâre pe care le primeau consilierii o dată sau chiar de două ori pe lună, la şedinţele ordinare şi extraordinare. Problema este că unii dintre aleşii locali nu ştiu să lucreze cu laptopul şi n-ar fi exclus ca ei să prefere în continuare mapele.

5 Comments

 1. Bogdan says:

  vrem poze cu ei la laptop, vrem poze cu ei la laptop, concentrati, transpirati, epuizati, poze, poze, poze!!!

 2. Nicoleta M says:

  Ma intreb daca merita, nu sunt convinsa ca DA. Mai bine dotau o gradinita sau scoala cu laptopuri decat sa le dea consilierilor.

 3. ira says:

  cred ca o sa vedeti poze cu ei cand stau pe facebook:)))sau citesc presa online,si dau comentarii :)))

 4. ionel says:

  Ha, ha, ha…..
  Cred ca acei someri de care se vorbeste nici nu au atins aceste laptopuri si chestia ca au fost luate si utilizate de ei este o mare gogorita, sunt luate cu dedicatie pentru consilieri ca se stie: cine imparte parte-si face.
  Sunt luate pentru copii lor…….sau in cel mai rau caz ar trebui ca fiecare consilier sa-si faca blog in care sa spuna ce activitati au prestat in slujba urbei si sa primeasca sesizarile cetatenilor. Vise, vise In rastimpul celor 4 ani de mandat putin ii mai intereseaza de cetateni ……… interesele lor sa se rezolve.

 5. Tudor says:

  au si internet la laptop, ca sa stim daca acum vor vorbi intre ei pe messenger si nu*si vor mai trimite sms-uri in timpul sedintelor?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *