Administratie publica

Macedonenii au invitat administraţia câmpineană la Zilele Oraşului Kumanovo

Intalnire macedoneni 1La Primăria Câmpina a avut loc ieri o întâlnire oficială, de această dată, între reprezentanţii administraţiei locale şi delegaţia din Kumanovo (Macedonia), care a participat la Festivalul „Serbările Toamnei”. Oraşul Kumanovo este cel mai tânăr „frate” al Câmpinei, relaţiile dintre cele două localităţi devenind apropiate în ultimii doi ani. 
Macedonenii au afirmat că s-au simţit foarte bine la Câmpina, că le-au plăcut oraşul şi împrejurimile, că le-a plăcut festivalul. Apoi, au adresat o invitaţie administraţiei câmpinene şi ansamblurilor folclorice locale de a participa la Zilele Oraşului Kumanovo, undeva în jurul datei de 11 noiembrie.
Intalnire macedoneni 2
La întâlnirea de ieri, reprezentanţii administrţiilor publice din cele două localităţi au discutat despre unele posibilităţi de colaborare în plan economic, social şi cultural, s-au schimbat cadouri şi s-au făcut fotografii. După întâlnirea de la Primărie, macedonenii au plecat spre casă. În ceea ce priveşte delegaţia turcă de la Silivri, membrii acesteia au părăsit Câmpina în cursul dimineţii, dorind să viziteze câteva ore şi Bucureştiul, înainte de a ajunge la aeroport.

1 Comment

  1. jonny says:

    normal ca au fost placut impresionati de ce au vazut :)doar s-au facut talente, s-a platit muzicuta, artificii, etc:))era culmea sa nu le placa:))

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *