Eveniment

Sâmbătă şi duminică sunteţi invitaţi la „Jocurile copilăriei”, în centrul Câmpinei

În primul week-end al fiecărei luni, atunci când în zona centrală a municipiului este interzisă circulaţia maşinilor, se va organiza câte o acţiune. Pentru anul acesta, programul manifestărilor a fost realizat de Primărie şi Consiliul Local, în colaborare cu mai multe instituţii. Pentru 2012, municipalitatea aşteaptă propuneri din partea câmpinenilor. În acest week-end, au loc „Jocurile Copilăriei”, iar lunile următoare sunt programate alte acţiuni:
-1-2 octombrie 2011 – „Roadele Toamnei”
-5-6 noiembrie 2011 – „Târgul de bunătăţi”
-3-4 decembrie 2011 – „Cizma lui Moş Crăciun” – Târg de cadouri şi decoraţiuni specifice Sărbătorilor de Iarnă.

Program Jocurile copilariei

4 Comments

 1. ofelia says:

  FRUMOASA SI BENEFICA INITIATIVA !!!
  Propuneri de activitati pt anul viitor daca ar fi dupa opinia mea si daca s-ar putea , as organiza ,sub genericul ; -IN LUMEA MIRIFICA A COPILARIEI -, activitati cu caracter educativ CONCURSURI de muzica populara , muzica usoara , recitare , scenete , dans popular , modern , de societate etc… desene nu numai pe asfalt ci si pe planse cu acuarela , creioane colorate etc… E drept ,NECESITA MULTA MUNCA , PRICEPERE , PASIUNE DIN PARTEA CELOR CARE AR TREBUI SA PREGATEASCA COPIII….
  Eu asa vad sa se desfasoare aceste actuni de sambata si duminica ale fiecarei luni ….

  La TARGURILE DE BUNATATI , as organiza,( pe langa mestesugarii participanti ) momente folclorice care sa aduca in prim plan FOLCLORUL AUTENTIC eliminandu-se folclorul chici care , din ce in ce mai mult isi face loc la numeroasele actiuni ce se organizeaza NU numai la Campina dar si in alte localitati …. consider ca aceste TARGURI ar trebui sa aduca autenticitatea tuturor produselor prezentate spre valorificare … Este bine ceea ce s-a organizat pana acum , este un inceput, dar cum sune o vorba romaneasca ESTE LOC DE SI MAI BINE ! Totul depinde de seriozitate , de pricepere , de vointa , de sprijin …..
  SUCCES SI FELICITARI ORGANIZATORILOR!!!!!!!!

 2. Georgica says:

  Inca odata imi mentin parerea ca asemenea activitati nu-si au rostul intr-o perioada de criza ,cand campinenii platesc taxe si impozite cu 20% mai mult,cand infrastructura din oras lasa de dorit,cand in interiorul cartierelor mai ales a celor care au votat contra primarului actual nu sunt amenajate parcari,rampe de gunoi si europubele si mai ales nu exista parcuri pentru copii acestui oras .
  Organizarea acestor festivaluri-balciuri miroase a evaziune fiscala si cel mai nepotrivit este oprirea circulatiei intr-un orasel care si asa este sufocat din cauza lipsei locurilor de parcare – noroc cu cele 2 parcari ,una privata la PennyMarket si una a orasului dar care CarrefourExpress se foloseste ca si cum ar fi parcarea proprie ,stiindu-se faptul ca orice supermarket,hipermarket etc.sunt obligati sa-si asigurel locurile de parcare dar domnii edili au dat autorizatiile pe ochi frumosi ,asa ca dragi campineni noi organizam festivaluri si nu avem strazi,cartiere asfaltate ,parcuri etc.
  Aaaa,si inca ceva vin cu o propunere de ce nu organizati aceste surogate de targuri pe Bulevardul Culturii ,proaspat asfaltat prin mila unui campinean.
  Bafta si la mai mare ,fratilor!

 3. Mihai says:

  Dar pregatiri pentru BAC nu ar trebui? :)))

 4. cadiz says:

  BV GEORGICA!se fac targulete, astea e prioritatea.Sa adaug ceva la capitolul parcare: este cu plata, si cu toate acestea nu este suficienta.Ca na, din pacate, nimic nu e suficient.Dar, bine ca le avem si pe acestea!Insa,sa oprim circulatia in centrul oraselului???Chiar alte variante sa va expuneti sunculitele,carnaciorii si gemuletul nu gasiti?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *