Social

Sâmbătă şi duminică, sunteţi invitaţi la Târgul de Toamnă – Câmpina 2011

Este primul week-end al lunii octombrie, deci zona centrală a Câmpinei este închisă traficului rutier, iar între Hotelul Muntenia şi intersecţia de la Casa Cărţii vom avea un nou „Târg al bunătăţilor”. De această dată, un târg de toamnă, sub genericul „Roadele pământului”. Organizatorii anunţă surprize „delicioase”, cum ar fi prepeliţa umplută, cârnaţii „la topor” şi pieptul de raţă de la Curteşti-Botoşani. Nu vor lipsi mustul, vinul roşu, struguri de la Valea Călugărească, palincă de la Tulca-Bihor, siropul de trandafiri de la Ucea De Sus-Braşov, usturoiul şi ceapa de Copălău. 

Copiii de la Şcoala Sanatorială Voila îşi expun lucrările la târg 
Pe lângă producătorii de bunătăţi şi artiştii populari, la Târgul de toamnă vor exista şi două acţiuni inedite. Mai întâi, este vorba despre un concurs de fotografie cu tematică de… toamnă. Fotografiile vor fi expuse în cadrul târgului, iar premiul, care va consta într-un coş cu bunătăţi în valoare de 250 lei, va fi acordat în urma clasamentului stabilit de către vizitatori.
În zona centrală va fi amplasat şi un panou special, pictat de artistul plastic Ioana Preda. Toţi cei care vin la târg se vor putea fotografia în costume populare, iar fotografiile vor fi gata până duminică după-amiază. Vor fi fotografii contra cost, iar banii care se strâng la această acţiune vor fi donaţi Şcolii Sanatoriale Voila şi Organizaţiei Umanitare Concordia. De altfel, copiii de la Şcoala Sanatorială Voila îşi vor expune spre vânzare lucrări realizate de ei: tablourile din lemn cu aplicaţii de flori uscate, cereale şi seminţe, buchete de flori uscate, flori şi fructe realizate din hârtie.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *