Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12

Categorie: Administratie publica 31 octombrie 2011

Pornind de la scandalul declanşat în plenul Consiliului Local de vânzarea CT4, am decis să facem un „inventar” al celor 12 centrale termice din municipiu, care au aparţinut Companiei Publice de Gospodărie Comunală şi care au fost preluate de municipalitate după desfiinţarea CPGC. Şase din cele 12 centrale termice au fost vândute în ultimii patru ani, una a fost concesionată, una a fost dată în folosinţă gratuită, alta este propusă pentru demolare, iar trei îşi aşteaptă… clienţii. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor fi vândute.  

CT1 – situată pe Strada B.P. Hasdeu. A fost vândută prin licitaţie publică, în august 2010, societăţii MAGFID SERV SRL Câmpina la preţul de 322.322 lei fără TVA. Centrala a fost modernizată, aici funcţionând în prezent un supermarket de cartier – „Mes Amis”
CT5 – situată pe Strada Orizontului. Vândută, tot în august 2010, societăţii Mes Amis Pub SRL Băneşti pentru suma de 371.508 lei fără TVA. De altfel, despre CT1 şi CT5 se spune că sunt „centralele lui Alin”, adică ale lui Alin Moldoveanu, consilierul personal al primarului fiind implicat în această afacere cu magazinele de cartier. S-a vorbit despre acest lucru inclusiv la ultima şedinţă CL.
CT2 – de pe Strada Energiei. Vândută în iunie 2010 societăţii Imagepro Advertising SRL Câmpina cu preţul de 49.500 euro fără TVA. Acum, aici funcţionează o tipografie.
CT3 – situată pe Strada Victoriei. Concesionată (în 2009) cu 270.000 lei Clubului Sportiv PCC Energy Sterom pentru amenajarea unei săli de sport pentru secţia de box. Spaţiul se află, încă, în proces de modernizare.
CT4 – de pe Strada 1 Mai. Aparţine Consiliului Local. Proiectul privind vânzarea prin licitaţie publică nu a fost aprobat la ultima şedinţă.
CT6 – de pe Milcovului. A fost dată în folosinţă gratuită societăţii Floricon Salub, pentru depozitarea deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice strânse de la populaţie.
CT7 – situată pe Strada Tudor Vladimirescu. Aparţine, în continuare, municipalităţii câmpinene.
CT8 – de pe Strada Schelelor. A fost vândută, în 2007, societăţii Kriya Impex Group SRL, cu 175.323 lei fără TVA. Aici funcţionează un magazin de cartier.
CT9 – de pe Aleea Zânelor, în spate la ABC. Este propusă pentru demolare, intenţionându-se realizarea unei parcări în zonă.
CT10 – situată pe Strada Henri Coandă. A fost vândută societăţii Lema, care a amenajat aici un depozit de materiale.
CT11 – situată în spatele Parchetului, pe Strada 1 Decembrie 1918. Nu a fost scoasă la vânzare până acum.
CT13 – de pe Strada Ecaterina Teodoroiu. Vândută, în 2007, lui Constantin Berechet, cu suma de 135.228 lei.

CT1 nou 2 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT5 nou 2 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT2 nou 2 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT3 nou 3 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT4 nou 1 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT6 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT7 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT8 nou 1 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT9 spate ABC Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT10 nou 1 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT11 spate Parchet Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12
CT 13 Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12

4 comentarii to “Administraţia câmpineană mai are în proprietate trei centrale termice, din 12”


 1. unul care stie spune:

  NU sunt centralele lui ALIN moldo, el a incercat sa le obtina prin diferite mijloace golanesti ( si-a eliminat partenerii de afaceri unul cate unul) insa ca sa-i apartina mai trebuie sa le si plateasca. Cum reuseste el sa le achite cand e un … fara servici care se trezeste la 12.00 si care zace prin …? Poate din salariul de consilier personal al primarului adica din banii contribuabilului…hmm. De ce oare mai este platit pentru ca el nu este prezent la primarie? Cum este el pontat? In fine asta e alta discutie. Posibil sa le plateasca asa cum plateste si Nissan ul. Sunt curios pe ce firma a fost achizitionat si daca el plateste ratele de unde bani, de la groapa de gunoi?! Smecherie mare si cu gunoaiele astea, nu? Am aflat ca acest individ s-a separat de colegul de afaceri impreuna cu care se ocupau de aprovizionarea Spitalulului Voila( un alt consilier incompatibil) unul a ramas cu aprovizionarea spitalului si altul cu groapa de gunoi. La centrala lui Arghir stati linistiti ca in momentul in care va fi scoasa la licitatie va licita ca sa dubleze pretul. Asa ca nu are decat sa o scoata la licitatie. Poate o cumpara tot Alin cu banii altor fraeri pe care sa-i prostesteasca in continuare.

  RăspundeRăspunde
 2. dor spune:

  Asta e de DNA !!!

  RăspundeRăspunde
 3. din primarie spune:

  De ce nu se sesizeaza nimeni si nu pedepseste aceasta lichea?

  Afacerea cu spitalul, cu deratizarea, cu groapa de gunoi cu iluminatul public cu lucrarile pe care le imparte, ce mai vreti? probe? urmariti cand sunt date lucrarile orasului cum apare acest gunoi….A semnat jaful facut de floricon hahaha,. Vrea acum iar consilier ca sa suga banii orasului! Are dreptate si Arghir cand zice ca nu mai are loc de el la fel gandeste si Tiseanu. Stiu multe si stiti si voi tot orasul vorbeste. De ce nu e eliminat si pedepsit consilierul prim arului care nu sta la servici?

  RăspundeRăspunde
 4. gratiela spune:

  s-a ales praful

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF