Politica

Creşte tensiunea şi scade glicemia în relaţia dintre PNL şi administraţia locală

Guran si TiseanuPovestea este simplă. PNL Câmpina a instalat un cort în parcarea mare, din Piaţa Centrală. În cort, cadre medicale şi membri PNL. Toţi cetăţenii interesaţi puteau veni aici pentru a li se verifica gratuit glicemia şi tensiunea. La scurt timp după începerea acţiunii, liberalii s-au trezit cu poliţia locală la… uşa cortului. Iar agenţii au constatat că PNL Câmpina nu avea autorizaţie pentru acţiunea organizată, motiv pentru care s-a cerut evacuarea zonei. Liberalii s-au conformat, dar probabil că scandalul abia acum începe. Că prea era linişte pe scena politică locală…  

„PNL are grijă de sănătatea ta!” este o campanie naţională. Se desfăşoară în mai multe localităţi din  ţară şi este inclusă în programul activităţilor stabilite de liberali pentru „sensibilizarea actualilor guvernanţi şi stoparea dezastrului din sănătate”. Sigur că este şi o acţiune electorală, aşa cum sunt toate acţiunile organizate de partidele politice, chiar dacă reprezentanţii lor nu recunosc asta şi invocă, în general, grija faţă de popor.
În timp ce liberalii câmpineni îşi exprimă acum nemulţumirea faţă de „statul poliţienesc” în care trăim şi reacţia… politică a „celor care conduc oraşul”, poliţiştii locali şi primarul Horia Tiseanu spun că domeniul public nu poate fi ocupat oricum şi că PNL nu a respectat legea. 

Virgil Guran, preşedintele PNL Câmpina:
„Această campanie am început-o în această dimineaţă, în parcarea din faţa Complexului Comercial Carrefour şi deja peste o sută de persoane s-au prezentat pentru a-şi măsura glicemia şi tensiunea. Pentru că trăim într-un stat poliţienesc, imediat după ce ne-am început activitatea au apărut reprezentanţii Poliţiei Locale, care ne-au luat declaraţii şi ne-au cerut să eliberăm domeniul public. Le-am explicat că este o iniţiativă cetăţenească pentru care avem acordul Direcţiei Sanitare Judeţene, că avem şi un medic acolo. Politrucilor, în frunte cu Horia Tiseanu, care conduc oraşul le este teamă să nu-şi piardă funcţiile şi au reacţionat imediat. Dacă nu mai avem voie nici să facem un bine oamenilor, nici să ne spunem părerea, mă întreb de ce ne-am mai luptat să pice regimul comunist, că nu este nici o diferenţă între cei care conduceau atunci şi cei care ne conduc acum?! Noi vom continua campania, dar ne vom muta la sediul Vital”. 

Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina: „Constat că PNL a început deja campania electorală. Problema este că orice acţiune de acest gen, care se desfăşoară pe teritoriul municipiului Câmpina, are nevoie de o aprobare de ocupare a domeniului public sau privat. PNL nu a înaintat către Primăria Câmpina nici o astfel de solicitare. Prin urmare, Poliţia Locală a fost obligată să intervină. De asemenea, PNL Câmpina va fi şi amendat pentru această acţiune, tocmai pentru că a folosit domeniul public fără a avea autorizaţia necesară. Oricum, va fi o amendă mai degrabă simbolică, dar pe care preşedintele filialei locale, Virgil Guran, va trebui să şi-o asume. Constat că PNL Câmpina a început tot felul de acţiuni prin care încearcă să câştige simpatia câmpinenilor, pentru că şi această campanie de sănătate este doar o formă de campanie electorală mascată, iar oricine, inclusiv Virgil Guran, trebuie să ştie că nu poate face ce vrea în Câmpina, ci trebuie să respecte legea!”

4 Comments

 1. Valy says:

  Fraier si Guran asta. Trebuia ori sa puna cortul de la inceput la firma lui ori sa scoata autorizatie ptr piata. A cautat-o cu lumanarea si cred ca intentionat, sa mai faca niste valuri. Stia ca Tiseanu il asteapta dupa colt si avea pregatit textul cu statul politienesc si politrucii care conduc orasul. Ar fi amuzant daca n-am sti ce se ascunde in spatele tuturor oamenilor politici fara exceptie.

 2. misu says:

  Cred ca locația nu a fost aleasa bine,in parcare .

 3. Adina says:

  macar PNL si PDL fac dovada ca exita; PSD pe unde o fi???

 4. geo says:

  Ptr.Adina si nu numai:vorbesti de PSD pai unde este marele Dragomir vice din cate stiu eu omul csre se batea cu pumnii in piept ca face si desface nu stiu ce .Noi vechii PSD-isti nu mai acceptam aceasta, omul asta(Dragomir)in afara de faptul ca mai joaca si la 2 capete dandu-se cu puterea portocalie doar sa ii fie lui bine.Atunci pe buna dreptate te intrebi unde este PSD-ul.Raspuns nu exista atata timp cat este condus de persoane ca Dragomir,poate avand-ul candidat pe Guran sa castigam orasul si sa scapam de Tiseanu,dar cu Dragomir NICIODATA nu se va intampla asta !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *