Social

Sărbătoarea de Ziua Armatei a reflectat exact imaginea societăţii în care trăim

Ziua Armatei 1În Centrul Civic al municipiului, în parcul de la Monumentul Soldatului Necunoscut, au avut loc astăzi tradiţionalele manifestări dedicate Zilei Armatei Române: un ceremonial religios, unul militar, depuneri de coroane din partea Primăriei, partidelor politice (PDL, PSD, PNL, UNPR), câtorva societăţi comerciale (mult mai puţine comparativ cu anii precedenţi), unităţi de învăţământ, organizaţii neguvernamentale. O sărbătoare care trebuia marcată, dar care a fost, parcă, mai tristă ca altădată. Poate din cauza vremii mohorâte, poate din cauza numărului mai redus al participanţilor, poate pentru că unii nu au avut răbdare să rămână până la sfârşitul acţiunilor, poate din alte motive…
Ziua Armatei 4
Ar mai trebui spus că garda la Monumentul Soldatului Necunoscut a fost asigurată în premieră de patru poliţişti locali (Câmpina nu mai are unitate de jandarmi), iar garda de onoare a fost formată din elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”. Deşi era inclusă în program, defilarea gărzii de onoare (un moment foarte aşteptat) nu a mai avut loc… Anul viitor va fi altfel, în mod cert. Întotdeauna, în an electoral, e altfel.
Ziua Armatei 3
Ziua Armatei 2
Ziua Armatei 5
Ziua Armatei 6
Ziua Armatei 7
Ziua Armatei 8
Ziua Armatei 9

1 Comment

  1. gheorghe says:

    MONARHIA mai salveaza ROMANIA.Intr-adevar,doar 10 min.de adevar si sinceritate,cat ne-au fost OFERITE ieri,de MAJESTAEA SA,REGELE MIHAI I,au cantarit infinit mai mult in mintea si inima oricarui roman(mai putin cei afiliati politic).E momentul sa NE TREZIM,caci de desteptat,au cam trecut degeaba cei 21 de ani!–––––––-TREZITI_VA ROMANI!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *