Vreţi să închiriaţi sălile de sport ale şcolilor din Câmpina? Iată noile tarife…

Categorie: Administratie publica 4 octombrie 2011

Sala sport Energetic 1 Vreţi să închiriaţi sălile de sport ale şcolilor din Câmpina? Iată noile tarife...16 euro/oră pentru sala de sport a Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” şi 9 euro/oră pentru sălile de sport ale liceelor Energetic, Forestier şi Construcţii de Maşini şi pentru cea a Şcolii Centrale. Sunt noile tarife aprobate de Consiliul Local, după ce conducerile unităţilor de învăţământ au solicitat majorarea lor din cauza creşterii cheltuielilor cu utilităţile şi întreţinerea sălilor. Directorii au cerut o majorare care să se… simtă la încasări, însă consilierii locali au preferat să fie mai blânzi şi au mărit tarifele de la 15 la 16 euro, în primul caz, şi de la 7 la 9 euro, în cel de-al doilea. Vechile tarife au fost aprobate în 2005. Noile tarife nu vor acoperi decât parţial creşterea preţurilor la energia electrică, gaze, energie termică şi apă, lucru recunoscut şi de reprezentanţii Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Câmpina.
Pe lângă sălile de sport, doritorii pot închiria şi alte spaţii aparţinând unităţilor de învăţământ: săli de curs (ocazional, 2 euro/oră), cantină şcolară (ocazional, 100 euro/zi), spaţii pentru comerţ (3 euro/mp/lună), spaţii pentru garaje (0,5 euro/mp/lună), terenuri pentru producţie (0,3 euro/mp/lună), terenuri pentru comerţ (1 euro/mp/lună).

3 comentarii to “Vreţi să închiriaţi sălile de sport ale şcolilor din Câmpina? Iată noile tarife…”


 1. CAMPINEANU spune:

  Pentru sala de la CNNG se elibereaza chitante, sau blatesti o ora si stai 3 ?!?

  RăspundeRăspunde
 2. Doar eu spune:

  Campineanu…intrebarea era alta? e legal ca intr-o scoala sa se desfasoare activitati economice de asa natura, cu spatiile destinate exclusiv copiilor? sau e alta lege cu dublu sens?oare vom ajunge si noi europeni?

  RăspundeRăspunde
 3. Emy spune:

  Pana acum am tot citit pe site stiri. Acum as avea si eu ceva de spus. Inchirierea salilor de sport e o afacere pentru profesorii de sport si va rog sa ma credeti ca stiu ce spun. Uneori banii se mai impart cu X sau Y pentru a nu rasufla afacerea. Sunt sigura ca se cunosc aceste lucruri de catre conducerile liceelor dar toata lumea se complace in acest furt, ca e un furt. Poate si consilierii locali stiu cum merg lucrurile si au scumpit pretul de la Grigorescu cu 1 euro doar asa sa nu zica nimeni ca n-au scumpit. Ca printre ce care joaca fotbal in sala pe nimic toata sunt si consilieri si oameni de prin partide. E o bataie de joc si toata lumea inchide ochiii.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF