Administratie publica

Avem bazin, deci avem… „Cupa Moş Crăciun la înot”

Este o competiţie nouă, destinată copiilor şi pentru care s-a decis alocarea a 5.000 lei, la ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina. O şedinţă în cadrul căreia au fost redistribuite unele sume la capitolul manifestări culturale, artistice şi educative. „Pentru că, la unele acţiuni, am economisit bani, am decis să-i repartizăm la alte acţiuni, care ar fi necesitat fonduri suplimentare”, a precizat preşedintele Comisiei de Cultură, consilierul Marian Dulă. 
Astfel, pentru sărbătorirea Zilei Naţionale, manifestare care în bugetul iniţial nu primise nici un ban, se alocă acum 10.000 lei. Aceeaşi sumă a fost alocată şi pentru Simpozionul medical „Halatele albe”. Pentru concertul de revelion şi focul de artificii, a fost suplimentată suma iniţială de la 102.800 lei la 113.500 lei.
Acţiunile organizate deja şi la care nu s-au cheltuit integral sumele alocate sunt: Festivalul „Serbările Toamnei”, manifestări al Clubului Copiilor, Ziua Mediului, Cupa „Barbu Ştirbei” la fotbal şi Cupa Câmpinei la baschet. Suma totală alocată în acest an pentru manifestările culturale se ridică la 550.000 lei.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *