Administratie publica

Consiliul Local a suplimentat fondurile pentru spitalele câmpinene

Pentru că Spitalul Municipal Câmpina se află într-un impas financiar în ceea ce priveşte plata salariilor, Consiliul Local Câmpina a decis să aloce unităţii medicale 200.000 lei pentru acoperirea unor cheltuieli de întreţinere şi funcţionare. Mai exact, aceşti bani vor fi folosiţi pentru achitarea facturilor la utilităţi, astfel încât, din fondurile primite de la CJAS şi din veniturile proprii ale spitalului să poată fi plătite salariile angajaţilor. 
Vă reamintim că, luna trecută, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova a impus spitalului câmpinean reducerea numărului de internări/externări astfel: 512 în octombrie, 129 în noiembrie şi 342 în decembrie. Asta în condiţiile în care, numărul de externări care să asigure spitalului fondurile necesare existenţei ar fi de 1.200-1.300 pe lună. În urma rectificării bugetare aprobate recent de Guvern, Spitalul Municipal ar putea să mai obţină unele fonduri. În ceea ce priveşte Spitalul de Psihiatrie Voila, Consiliul Local a alocat 20.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor de reparaţii la Pavilionul 7 – Şcoala Sanatorială.

1 Comment

  1. Mike says:

    Revenind…. Cate lucruri se fax inanite de campanie…. Daca alegerile ar fi la 2 Ani macar nu la 4 lucrurile ar sta altfel

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *