Politica

Doi câmpineni fac parte din conducerea UNPR Prahova

Chivu si Murariu UNPRÎn week-end-ul care tocmai s-a încheiat a avut loc Conferinţa Judeţeană a UNPR Prahova, în cadrul căreia a fost aleasă noua structură de conducere a organizaţiei judeţene. Din această nouă structură fac parte şi doi câmpineni, ambii aleşi vicepreşedinţi: Ciprian Murariu (responsabil cu organizarea şi coordonarea partidului în colegiul 3; foto stânga) şi Auraş Chivu (preşedintele UNPR Câmpina; foto dreapta). În ceea ce priveşte funcţiile la vârf, Daniel Niculae a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, Lucian Lixandru este secretar general, iar Mădălina Răducanu – trezorier. 
Ar mai trebui spus că la Conferinţa Judeţeană au fost prezenţi preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, dar şi preşedintele de onoare, Cristian Diaconescu. Vicepreşedintele partidului, senatorul Sorin Chivu, a anunţat că UNPR Prahova vrea să obţină cel puţin 10% la viitoarele alegeri locale, că nu se pune problema unor liste comune cu PDL, dar nici nu este exclus ca în unele localităţi să fie susţinuţi candidaţii PDL, dacă cei ai UNPR stau mai prost în sondaje.

2 Comments

  1. CAMPINEANU says:

    Sunt 22 insi in tot judetul ?!?

  2. marius says:

    aoleu, Chivu e presedinte de partid??? voi ati inebunit??? cum sa fie Chivu presedinte de partid??? o sa tin aproape sa va zic niste chestii faine ca sa intelegeti de ce nu pot crede eu asa ceva.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *