Administratie publica

Modernizarea Bulevardului Culturii se apropie de final. Lucrarea a costat 950.000 lei, dar a meritat toţi banii

Bulevard 1
De mai mulţi ani, administraţia câmpineană a tot avut în plan modernizarea Bulevardului Culturii, principala zonă de promenadă a Câmpinei. Anul acesta s-a reuşit alocarea sumei necesare pentru un astfel de proiect care a schimbat radical întreaga zonă. „Este o lucrare realizată cu bani de la bugetul local, alocaţi de la capitolul cheluielile de reparaţii. O lucrare frumoasă… Cred că prin tot ceea ce am realizat pe bulevard, câmpinenii se vor putea mândri din nou cu această zonă”, ne-a declarat viceprimarul Ion Dragomir.
Ion DragomirModernizarea Bulevardului Culturii a costat 950.000 lei, sumă alocată integral de la bugetul local. „După parcurgerea tuturor procedurilor – SF, proiect, licitaţii etc – s-a trecut la modernizarea carosabilului şi a trotuarelor, inclusiv prin aplicarea acelui strat strălucitor de carbură de siliciu. De asemenea, s-au achiziţionat şi montat stâlpi ornamentali, bănci şi coşuri de gunoi şi am realizat un gard care să fie în nota celorlalte componente de peisagistică urbană şi care să se încadreze bine pentru un astfel de loc de promenadă. La sfârşitul acestei săptămâni, vor fi plantaţi pe bulevard 75 de tei, care vor umple golurile lăsate de lucrări sau de tăierea copacilor îmbătrâniţi. În acelaşi timp, vom lua o serie de măsuri de restricţionare a circulaţiei auto pe bulevard – se va crea un sens unic, accesul va fi permis numai riveranilor cu obligativitatea de a parca numai pe proprietăţile private, iar în ceea ce-i priveşte pe cei care vin la sediul Electrica, ei vor trebui să-şi lase maşinile la intrare sau ieşire, pentru că pe toată lungimea bulevardului oprirea va fi interzisă”, a mai afirmat viceprimarul Ion Dragomir.
Pentru primăvara anului viitor a mai rămas un singur lucru de făcut: montarea unei fântâni arteziene pe spaţiul verde din faţa Institutului de Petrol.
Bulevard 3
Bulevard 4

8 Comments

 1. Madalina says:

  Bulevardul chiar ca arata foarte frumos, era si timpul pentru asa o lucrare. Zona e foarte frumoasa si era pacat ca nu se ocupa nimeni de ea. Sa speram ca o sa se pastreze, poate vedem si cateo patrula de politie pe acolo din cand in cand.

 2. Tudor says:

  probabil ca in campania electorala se vor lauda cu bulevardul si Tiseanu si Dragomir, adica si pdl si psd; bine ca l/au facut, pina la urma; arata splendid trebuie sa recunosc; daca se miscau asa bine si la alte lucrari era si mai bine.

 3. misu says:

  Tudore actuala conducere a orașului chiar are cu ce se lauda

 4. jonny says:

  da.are cu ce sa se laude:cu cetateni harnici si cu firme aducatoare de profit.in ambele situatii, cotizatii peste cotizatii.Asadar, la ce bani incaseaza, la ce bani plateste fiecare din putinul pe care il are, era si culmea sa nu se faca nimic cu ei, pardon, cu o parte din ei :)Probabil daca nu se investea nimic in orasel, iesea lumea in strada.asa….macar avem gandurile impacate….o particica din ei s-au dus in asfaltari….modernizari….targulete…..si probabil pana la sfarsitul anului si in luminite. (evident, totul supraevaluat, nimic la pretul real de piata)….restul ……..Dzeu cu mila:)

 5. Doar eu says:

  in schimb eu cred ca toti ar trebui sa fie umili si sa dea dovada ca acest bulevard a fost facut pentru noi cetatenii si nu pentru o campanie(cred ca deja campinenii stiu cine si-a adus aportul dar nu trebuie scos ochii)….sa nu amestecam lucrurile…ar fi pacat si imatur in acelasi timp…felicitari pentru realizare! arata splendit…si la mai multe

 6. jonny says:

  da.a fost facut pentru noi.si din banii nostrii.si da, e frumos.intradevar, e bine ca l-au facut nimic de zis.Insa…..sa fim umili…mai mult decat suntem?nu are rost.Dar sa nu ridicam in slavi acum…..totusi….se apropie campania….ca in fiecare oras, ultimele lucruri se fac pe ultima suta de metri.Urmeaza sa fim ”bombardati” cu pungute si ”atentii”,dar probabil la inceputul anului 2012.Si multe promisiuni.Si multa intelegere.

 7. Doar eu says:

  jonny umili ma refeream la ei-tiseanu di dragomir

 8. jonny says:

  sorry:)am citit sa fim umili, din graba 🙂

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *