Modernizarea Bulevardului Culturii se apropie de final. Lucrarea a costat 950.000 lei, dar a meritat toţi banii

Categorie: Administratie publica 14 noiembrie 2011

Bulevard 1 Modernizarea Bulevardului Culturii se apropie de final. Lucrarea a costat 950.000 lei, dar a meritat toţi banii
De mai mulţi ani, administraţia câmpineană a tot avut în plan modernizarea Bulevardului Culturii, principala zonă de promenadă a Câmpinei. Anul acesta s-a reuşit alocarea sumei necesare pentru un astfel de proiect care a schimbat radical întreaga zonă. „Este o lucrare realizată cu bani de la bugetul local, alocaţi de la capitolul cheluielile de reparaţii. O lucrare frumoasă… Cred că prin tot ceea ce am realizat pe bulevard, câmpinenii se vor putea mândri din nou cu această zonă”, ne-a declarat viceprimarul Ion Dragomir.
Ion Dragomir Modernizarea Bulevardului Culturii se apropie de final. Lucrarea a costat 950.000 lei, dar a meritat toţi baniiModernizarea Bulevardului Culturii a costat 950.000 lei, sumă alocată integral de la bugetul local. „După parcurgerea tuturor procedurilor – SF, proiect, licitaţii etc – s-a trecut la modernizarea carosabilului şi a trotuarelor, inclusiv prin aplicarea acelui strat strălucitor de carbură de siliciu. De asemenea, s-au achiziţionat şi montat stâlpi ornamentali, bănci şi coşuri de gunoi şi am realizat un gard care să fie în nota celorlalte componente de peisagistică urbană şi care să se încadreze bine pentru un astfel de loc de promenadă. La sfârşitul acestei săptămâni, vor fi plantaţi pe bulevard 75 de tei, care vor umple golurile lăsate de lucrări sau de tăierea copacilor îmbătrâniţi. În acelaşi timp, vom lua o serie de măsuri de restricţionare a circulaţiei auto pe bulevard – se va crea un sens unic, accesul va fi permis numai riveranilor cu obligativitatea de a parca numai pe proprietăţile private, iar în ceea ce-i priveşte pe cei care vin la sediul Electrica, ei vor trebui să-şi lase maşinile la intrare sau ieşire, pentru că pe toată lungimea bulevardului oprirea va fi interzisă”, a mai afirmat viceprimarul Ion Dragomir.
Pentru primăvara anului viitor a mai rămas un singur lucru de făcut: montarea unei fântâni arteziene pe spaţiul verde din faţa Institutului de Petrol.
Bulevard 3 Modernizarea Bulevardului Culturii se apropie de final. Lucrarea a costat 950.000 lei, dar a meritat toţi banii
Bulevard 41 Modernizarea Bulevardului Culturii se apropie de final. Lucrarea a costat 950.000 lei, dar a meritat toţi banii

8 comentarii to “Modernizarea Bulevardului Culturii se apropie de final. Lucrarea a costat 950.000 lei, dar a meritat toţi banii”


 1. Madalina spune:

  Bulevardul chiar ca arata foarte frumos, era si timpul pentru asa o lucrare. Zona e foarte frumoasa si era pacat ca nu se ocupa nimeni de ea. Sa speram ca o sa se pastreze, poate vedem si cateo patrula de politie pe acolo din cand in cand.

  RăspundeRăspunde
 2. Tudor spune:

  probabil ca in campania electorala se vor lauda cu bulevardul si Tiseanu si Dragomir, adica si pdl si psd; bine ca l/au facut, pina la urma; arata splendid trebuie sa recunosc; daca se miscau asa bine si la alte lucrari era si mai bine.

  RăspundeRăspunde
 3. misu spune:

  Tudore actuala conducere a orașului chiar are cu ce se lauda

  RăspundeRăspunde
 4. jonny spune:

  da.are cu ce sa se laude:cu cetateni harnici si cu firme aducatoare de profit.in ambele situatii, cotizatii peste cotizatii.Asadar, la ce bani incaseaza, la ce bani plateste fiecare din putinul pe care il are, era si culmea sa nu se faca nimic cu ei, pardon, cu o parte din ei :) Probabil daca nu se investea nimic in orasel, iesea lumea in strada.asa….macar avem gandurile impacate….o particica din ei s-au dus in asfaltari….modernizari….targulete…..si probabil pana la sfarsitul anului si in luminite. (evident, totul supraevaluat, nimic la pretul real de piata)….restul ……..Dzeu cu mila:)

  RăspundeRăspunde
 5. Doar eu spune:

  in schimb eu cred ca toti ar trebui sa fie umili si sa dea dovada ca acest bulevard a fost facut pentru noi cetatenii si nu pentru o campanie(cred ca deja campinenii stiu cine si-a adus aportul dar nu trebuie scos ochii)….sa nu amestecam lucrurile…ar fi pacat si imatur in acelasi timp…felicitari pentru realizare! arata splendit…si la mai multe

  RăspundeRăspunde
 6. jonny spune:

  da.a fost facut pentru noi.si din banii nostrii.si da, e frumos.intradevar, e bine ca l-au facut nimic de zis.Insa…..sa fim umili…mai mult decat suntem?nu are rost.Dar sa nu ridicam in slavi acum…..totusi….se apropie campania….ca in fiecare oras, ultimele lucruri se fac pe ultima suta de metri.Urmeaza sa fim ”bombardati” cu pungute si ”atentii”,dar probabil la inceputul anului 2012.Si multe promisiuni.Si multa intelegere.

  RăspundeRăspunde
 7. Doar eu spune:

  jonny umili ma refeream la ei-tiseanu di dragomir

  RăspundeRăspunde
 8. jonny spune:

  sorry:)am citit sa fim umili, din graba :)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF