O delegaţie câmpineană a fost prezentă la „Zilele oraşului Kumanovo”

Categorie: Administratie publica 14 noiembrie 2011

Kumanovo 1 O delegaţie câmpineană a fost prezentă la „Zilele oraşului Kumanovo”În fiecare an, în perioada 11-12 noiembrie, la Kumanovo, în Macedonia, se organizează mai multe acţiuni dedicate „Zilelor oraşului”. În acest an, la manifestări a participat şi o delegaţie din Câmpina, condusă de primarul Horia Tiseanu. Vă reamintim că municipiul nostru este înfrăţit de aproape doi ani cu oraşul Kumanovo, al treilea oraş ca mărime şi importanţă din Macedonia. Din delegaţie au mai făcut parte Gheorghe Ecaterinescu – directorul Direcţiei Economice, Eliza Oprescu – directorul Direcţiei Investiţii, Gabriela Barbu – şef al Compartimentului de Programe de finanţare, relaţii internaţionale şi protocol, Mariana Pătraşca – purtătorul de cuvânt al Primăriei şi Marian Dulă – consilier local, preşedintele Comisiei de Cultură, Tineret şi Sport din Consiliul Local.
Kumanovo 2 O delegaţie câmpineană a fost prezentă la „Zilele oraşului Kumanovo”
De altfel, la „Zilele oraşului” au fost invitaţi reprezentanţi ai tuturor localităţilor europene, vreo 15 la număr, cu care Kumanovo este înfrăţit, dar şi reprezentanţi ai ambasadelor, autorităţilor centrale macedonene şi partidelor politice din această ţară. În programul acţiunilor au fost incluse: depuneri de flori la Monumentul Eroilor din localitate, întâlniri oficiale, prezentarea unor proiecte locale, o ceremonie de acordare a unor premii, dar şi spectacole culturale şi artistice, inclusiv inaugurarea unei baze sportive aparţinând Colegiului Tehnic din Kumanovo, momentul de aici încheindu-se cu un meci demonstrativ de baschet.
În timpul întâlnirilor oficiale, delegaţia câmpineană a primit informaţii de la reprezentanţii administraţiei din Kumanovo despre proiectele dezvoltate derulate, despre planurile de viitor şi intenţiile privind unele acţiuni comune cu „fraţii” din alte ţări. Kumanovo are aproape 100.000 de locuitori, o populaţie tânără (aproximativ 22.000 de elevi), 16 şcoli generale şi patru licee, o universitate privată la care învaţă peste 7.000 de studenţi, 20.000 de intelectuali, două stadioane şi 10 săli de sport.
Kumanovo 3 O delegaţie câmpineană a fost prezentă la „Zilele oraşului Kumanovo”

Etichete: ,

2 comentarii to “O delegaţie câmpineană a fost prezentă la „Zilele oraşului Kumanovo””


 1. Doar eu spune:

  off…ma abtin de la un comentariu rautacios…si asa m-as enerva doar eu!

  RăspundeRăspunde
 2. CAMPINEANU spune:

  Nu “doar” tu te enervezi. Ce cauta Dula? Ce cauta Ecaterinescu? Infratirea se poate si fara ei.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF