Administratie publica

Un singur câmpinean a transmis Primăriei propuneri privind taxele şi impozitele pentru 2012

Până la sfârşitul săptămânii trecute, persoanele fizice şi juridice din Câmpina puteau depune în scris, la Primărie, propuneri, sugestii sau observaţii cu privire la proiectul privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul viitor. O singură persoană a transmis administraţiei locale o listă cu propuneri. Este vorba despre consilierul local Elvis Arghir, care menţionează în scris că se adresează Primăriei „în calitate de cetăţean”. Propunerile lui Arghir se află pentru analiză la Comisia de Buget – Finanţe a Consiliului Local.  
Nu va exista nici dezbatere publică asupra proiectului privind taxele şi impozitele. Şi asta pentru că… nu a solicitat-o nimeni, nici o organizaţie neguvernamentală, nici un partid politic. Prin urmare, proiectul rămâne în forma realizată de administraţia locală până la votul consilierilor câmpineni, şedinţa extraordinară pentru aprobarea taxelor şi impozitelor aferente anului viitor urmând a avea loc în prima jumătate a lunii decembrie.
Vă reamintim că, în conformitate cu proiectul postat pe site-ul Primăriei Câmpina, taxele şi impozitele pentru 2012 vor rămâne la nivelul celor din acest an. Rămâne valabilă şi bonificaţia de 10% acordată celor care-şi achită impozitele până la 31 martie. În plus, se acordă o serie de facilităţi fiscale unor categorii de cetăţeni şi o serie de sancţiuni firmelor care nu şi-au reevaluat clădirile.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *