„Reprezentanţii PSD din administraţiile locale conduse de PDL ar trebui să demisioneze!”

Categorie: Politica 11 decembrie 2011

Severin PSD „Reprezentanţii PSD din administraţiile locale conduse de PDL ar trebui să demisioneze!”Afirmaţia îi aparţine senatorului câmpinean George Severin şi a fost făcută în nume propriu, fără a implica PSD – partidul din care face parte, sau USL - uniunea formată de partidele din opoziţie. Este un punct de vedere pornit de la subiectul scandalului din PNL Prahova, care a dus la demisia preşedintelui Adrian Semcu. Vă reamintim că, după ce a fost acuzat de colaborare cu PDL chiar de către colegii săi de partid, Semcu a încercat să „pareze” lovitura şi a cerut liberalilor cu funcţii în administraţiile locale să demisioneze. Până la urmă, el a fost cel care a demisionat, la finalul unei şedinţe interne la care a participat şi preşedintele Crin Antonescu. 
„După părerea mea, reprezentanţii PSD din administraţiile locale conduse de PDL ar trebui să demisioneze! De asemenea, ar trebui să existe o acţiune comună cu PNL, astfel încât reprezentanţii ambelor partide – PSD şi PNL – să acţioneze unitar şi să se delimiteze de conducerile democrat-liberale din administraţiilor locale. Iar această delimitare nu poate fi reală decât prin demisie. Ţin să subliniez că este doar părerea mea personală şi nu s-a discutat în cadrul PSD sau al USL o astfel de strategie”, a declarat George Severin, în cadrul unei conferinţe de presă organizate vineri.
Pornind de la teoria senatorului Severin, la nivel municipiului Câmpina, cel care ar trebui să demisioneze ar fi viceprimarul Ion Dragomir. Acesta spune, însă, că nu s-a pus până acum problema unei eventuale demisii, la nivelul PSD nediscutându-se acest subiect. 

„Retragerea Opoziţiei din Parlament nu este o soluţie”
În aceeaşi conferinţă de presă, senatorul George Severin a vorbit şi despre dezbaterea generată de declaraţiile lui Crin Antonescu privind posibilitatea demisiei din Parlament a tuturor reprezentanţilor USL în cazul în care actuala Putere va impune comasarea alegerilor. „Cred că dl. Crin Antonescu s-a grăbit atunci când a anunţat această posibilitate. Retragerea din Parlament nu este o soluţie, pentru că nu va duce la dizolvarea Parlamentului. Am da posibilitatea actualei Puteri să organizeze alegeri parţiale în colegiile din care demisionăm noi şi cred că există riscul să facilităm actualei coaliţii de guvernare obţinerea a două treimi în Parlament. Ceea ce ar putea fi un dezastru chiar mai mare decât este acum”, a afirmat George Severin.

un comentariu to “„Reprezentanţii PSD din administraţiile locale conduse de PDL ar trebui să demisioneze!””


 1. amelia spune:

  propunerea lui Crin Antonescu este foarte buna!! “dl senator”Bita nu este de acord cand vine vorba sa-si piarda el scaunul de la Parlament ,de pe care se revarsa, dar in gandirea produsa de creierul lui … precum podisul Transilvaniei consilierii locali ar trebui sa demisioneze-care ar fi efectul a evitat sa spuna ,asta pentru ca ,oricat s-a straduit ,singurul neuron pe care il poseda nu a avut cu cine sa faca sinapsa si asa nici el nu si-a putut da seama ce vorbeste.
  Senatorul melcilor!!!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF